Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 09, 2011 19:28 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lut 09, 2011 19:32 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

Już mam kochani/ne już mam transport !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dziewczyna (chyba) ze szczurkowego forum zgodziła się zabrac Timonka ! ^____^

Bedzie jechała z przystanku lódź-kaliska o 15:38 i tam jej go trzeba by dostarczyć, i o 19:42 odebrac go we wrocławiu.Będzie wiozła swoje szczurki i jego.

Więc mogłybyśmy zrobić wizytę w piątek i nie wiem .. Zuziu czy odebrałabyś go? Bo ja moge jakos tam dojechac , ale boje się że sama się pogubię,nigdy nie chodziłam sama po wrocku, nie mieszkam tu długo i potrzebowałabym pomocy równej z prowadzeniem ślepca :mrgreen: Jeśli masz jakiś pomysł to chetnie się dostosuję :)

Ale się cieszę :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Śro lut 09, 2011 19:39 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

w piątek? :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro lut 09, 2011 19:40 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

zapomniałam napisać że w sobotę:P Pasowało by Ci tak Panno Tatianno? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale jestem happyyyyyyyyy :kotek: :P
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro lut 09, 2011 20:36 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

no Prue :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
tyle czasu juz na to czekamy :D no i przede wszystkim Timonek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 09, 2011 20:39 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

No to Prue wizytę robimy w piątek, tak?? Napisz mi adres i nr telefonu do siebie na pw.

Oczywiście w sobote odbiorę Timonka z pociągu. Na wszelki wypadek będę potrzebowała numer tej dziewczyny - i dobrze by było, gdyby ona miała mój. Będę Czekać na nią przy na peronie przy schodach - to jej Prue możesz już przekazać !!

No, a ze mną skontaktuj się na PW albo telefonicznie, to omówimy szczegóły piątku i soboty.
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro lut 09, 2011 20:43 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

No właśnie :) tyle..tyle :P

A mam pytanie jeszcze :mrgreen:
Czy teoretycznie, jakby koty się nie polubiały odpierwszego wejrzenia to one będą się specjalnie chciały bić i będą polowały na siebie?I czy takie koty pod naszą nieobecność mogą się pozagryzac na śmierć? Wybaczcie mi ale musze to wiedzieć , nieważne jak dziwnie to brzmi :P Poprostu czy one mogą sie trwale uszkodzić?
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro lut 09, 2011 20:58 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

no cos Ty Prue 8O na smierć to w życiu-to nie wiem co musiałoby się dziać i to tez nie tak od razu..
masz feliwaya?
włącz na dobę przed przybyciem kotków, rozpakuj po dwóch stronach pokoju i nie ingeruj tylko obserwuj.
będą się wąchać,nawet jak prychną kilka razy to nic.
mogą prychac 2,3 dni nawet i potem może być super-to normalka-ważne tylko żeby poznawały się we własnym tempie bez przymusu i bez faworyzowania żadnego z nich..
zobaczysz,będzie dobrze :D .

Prue- a Ty zawitasz wreszcie na mój wątek :roll: viewtopic.php?f=1&t=123549&start=375 ...Ciebie nie może tam nie być,przecież wiesz...to dzięki Tobie Julcia jest taka szczęśliwa...

i wszystkich innych oczyw.też serdecznie zapraszam :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 09, 2011 21:07 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

Ja myślę ze koty się bez problemu dogadają :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 09, 2011 21:24 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

Smarti :) Ja Twój wątek czytam codziennie od dechy do dechy:) I pierwszy i drugi:) Tyle się tam dzieje że hoho :)
No ale wiesz ja nie odzywam się tu w wielu wątkach bo to jakbym wielce gadała na forum o dzieciach nie mając dzieci... :P Tak dziwnie...osoby które mają koty piszą jakoś tak inaczej,a ja ich nie mam i nie umiem się tak wkręcic no i nie znam tam nikogo zbytnio,o i jak się próbowałam wkręcic to mnie oprychano na wątku Puci że pisze nie na temat i że mam założyć osobny :roll: :(

Ps. Bardzo dziekuję za rady :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro lut 09, 2011 21:25 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

Kurcze, właśnie sobie uświadomiłam, ze w sobotę wieczorem nie mogę. Mam plany, których nie mogę przesunąć. Więc niestety Prue będziesz musiała po niego przyjechać sama (z TŻtem). Bo ja akurat w sobotę wieczorem nie mogę :/ Przepraszam, ale nei dam rady!

Nie wiem teraz jak to rozwiązać. Mogę ew. Mamę poprosić, żeby odebrała Timonka, przenocowała go i zawiozłabym koty do Ciebie w niedzielę. To jedyne co mi przychodzi do głowy...

Masz inny pomysł??
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro lut 09, 2011 21:31 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

Kurcze mój Tż będzie we wrocku ale musi zostać na niedzielę,a ja sama nie zmieszczę się chyba nawet do autobusu z takimi dużymi transporterami :P
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro lut 09, 2011 21:34 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

Blisko coraz bliżej :ok:
Mnie pasuje sobota
żeby dostarczyć do capągu :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro lut 09, 2011 21:39 Re: Timon i Simon[']... szukamy transportu Łódź - Wrocław

Będę coś kombinowała,ale jak nie wykombinuję to kaplica :( Nikogo tu nie znam niestety , taka sirotka ze mnie :/

Mój Tż coś kombinuje,a ja wymyśliłam że mogłabym zabrac Timonka i wrócić autobusem do domu a Ty byś Łaciatka dowiozła w niedzielę, tylko nie wiem jak to wpłynie na ich wspólną relację?Choć Timonek Pierwszy to chyba by było dobrze bo on kot pro-koci ;)
Ostatnio edytowano Śro lut 09, 2011 21:43 przez Prue, łącznie edytowano 1 raz
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

[poprzednia][następna]