Moderator: Estraven
turkawka pisze:A propo szczepień, to później wkleję skan (lub zdjęcie) z książki "Choroby wewnętrzne małych zwierząt" - podstawowego podręcznika do nauki weterynarii.
Nie widzę żadnego uzasadnienia dla doszczepiania co roku - za wyjątkiem zarobków lekarzy i producentów szczepionek.
anduk pisze:Nie widzę żadnego uzasadnienia dla doszczepiania co roku - za wyjątkiem zarobków lekarzy i producentów szczepionek.
W. a jak półrocznego malucha szczepić? Raz wystarczy? Bo gdzieś czytałem, że raz a potem za dwa tygodnie drugi raz?
Generalnie nie chciałbym jej za bardzo bombardować a jednak trochę drżę biorąc pod uwagę ilość gości, która się przewija przez nasze mieszkanie (łazienkę).
shalom pisze:A gdzie zdjęcia Waszego nowego tymczasa?
shalom pisze:Właśnie, a propo łazienek i tymczasowania... myśląc o tym przyszło mi jeszcze do głowy, ze nie miałabym gdzie odseparowywać tymczasów czy oswajać. Wszyscy najczęściej robią to w łazienkach. A w mojej nie dość ze ogrzewania nie ma(jest paskudnie zimno zimą) to pod wanną i zlewem są dziury do wejścia pod spódwięc jakby mi się tam kotek zabunkrował to tyle by było z oswajania i kontaktu. No i w ogóle mamy tak dużo miejsca w tej łazience że kuwetka to chyba w wannie musiałaby stać a miski w pralce
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 454 gości