dzisiaj do późna w pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joarkadia pisze:Też poproszę![]()
Może to pomogłoby na właściwie całodzienne mdłości - powinny się już kończyć, a właściwie dopiero teraz się zaczynają
agnieszka1565 pisze:joarkadia pisze:Też poproszę![]()
Może to pomogłoby na właściwie całodzienne mdłości - powinny się już kończyć, a właściwie dopiero teraz się zaczynają
siostro z tym to niestety różnie
joarkadia pisze:U mnie dodatkowo od 15 lat mam cukrzycę, więc nawet ta cytryna, która ma w sobie cukier (o dziwo)nie ejst zbyt polecana.....
A mi już tylko przeszkadza mój były....
joarkadia pisze:U mnie dodatkowo od 15 lat mam cukrzycę, więc nawet ta cytryna, która ma w sobie cukier (o dziwo)nie ejst zbyt polecana.....
solangelica pisze:joarkadia pisze:U mnie dodatkowo od 15 lat mam cukrzycę, więc nawet ta cytryna, która ma w sobie cukier (o dziwo)nie ejst zbyt polecana.....
Przepraszam ze spytam, w jaki sposob Ci przeszkadza? Bo wiesz, mozna go jakos unieszkodliwic... np moja kolezanka zrobila taki rosolek ze pol rodziny strulaskutku smiertelnego nie bedzie ale upierdliwa sraczka to cudowny sposob na usadzenie najwiekszego upierdliwca
![]()
...ewentualnie zawsze mozna mnietla przez leb delykwenta potraktowac a jak masz obciazenie odpowiednie to i efekt bardziej malowniczy![]()
kurde, szkoda ze tak daleko mieszkacie bo normalnie tak patrze na te fotele i lawe w pokoju i az mi zal ze na rosol nie wpadnie nikt :(
agnieszka1565 pisze:rosołek pycha poproszę o dokładkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 818 gości