I dlatego to tyle trwa

Z Gdańska,Gdyni czy Sopotu Poker sobie odbierze - to jakieś 20 minut samochodem.
Do Redy to już chyba nikt nie jeździ

13-go jest to samo w Opolu,jak i w Poznaniu

Skrobnęłam do tej dziewczyny.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
violavi pisze:Passa pomyśl, pogadaj z tą dziewczyną, co i jak.
I gdybyś się zdecydowała to tylko wchodzi w grę 12, bo 13 wiesz co jest.
Z Gdańska Poker sobie odbierze?
OKI możesz poszperać w swoich zdjęciach, ale muszą być dobrej jakości.
passa pisze:Violavi - tylko,że ja szukam za darmo!Nawet do Poznania czy Warszawy.
I dlatego to tyle trwa
passa pisze:Z Gdańska,Gdyni czy Sopotu Poker sobie odbierze - to jakieś 20 minut samochodem.
passa pisze:Do Redy to już chyba nikt nie jeździ![]()
passa pisze:Poker71 - ja zawsze uważałam,że ludzie z Pomorza są odizolowani od reszty kraju,bo jak spojrzysz na mapę,to najpierw jest Trójmiasto,potem długo długo nic,potem mniej więcej na podobnej wysokości W-wa i Poznań,potem różne Łodzie,Wrocław,Kraków - ale to już wszystko w dolnej częściw górnej jest tylko Gdańsk
OKI pisze:Cholercia, Poker71, Ty się nie możesz gdzieś bliżej przeprowadzić?
Poker71 pisze:passa pisze:Poker71 - ja zawsze uważałam,że ludzie z Pomorza są odizolowani od reszty kraju,bo jak spojrzysz na mapę,to najpierw jest Trójmiasto,potem długo długo nic,potem mniej więcej na podobnej wysokości W-wa i Poznań,potem różne Łodzie,Wrocław,Kraków - ale to już wszystko w dolnej częściw górnej jest tylko Gdańsk
ależ oczywiście że odizolowani. jak patrzysz na mapę to najpierw jest PolskaA (czyste powietrze, dużo jodu, brak smogu), potem strefa buforowa żeby nam nie śmierdziało, a potem cała resztaOKI pisze:Cholercia, Poker71, Ty się nie możesz gdzieś bliżej przeprowadzić?
Ale za co?!?!? Ja grzeczna byłam, czemu AŻ TAKA pokuta miałaby być????
OKI pisze:Na zaś?
Poker71 pisze:OKI pisze:Na zaś?
Jak się przeniesę "bliżej" (zwracam uwagę na relatywność pojęcia!) to nie będzie zaś bo mnie ten wasz wozduch w pół roku załatwi
OKI pisze:Poker71 pisze:OKI pisze:Na zaś?
Jak się przeniesę "bliżej" (zwracam uwagę na relatywność pojęcia!) to nie będzie zaś bo mnie ten wasz wozduch w pół roku załatwi
No i widzisz? To się nazywa "prewencja doskonała"
Poker71 pisze:OKI pisze:Poker71 pisze:Jak się przeniesę "bliżej" (zwracam uwagę na relatywność pojęcia!) to nie będzie zaś bo mnie ten wasz wozduch w pół roku załatwi
No i widzisz? To się nazywa "prewencja doskonała"
No nie! Tak mnie życzysz? Ha! W sensie chronisz przede mną koty taaak?
oszty czekaj no zającu, nu pagadi
Kocuria pisze:poker, łączę się w kulcie jodu, jam wejherowianka![]()
wpadnę odwiedzić wikusię jak będę w trójmieście, mogę?..
może jej jakie fotki zrobię?
passa pisze:Kocuria pisze:poker, łączę się w kulcie jodu, jam wejherowianka![]()
wpadnę odwiedzić wikusię jak będę w trójmieście, mogę?..
może jej jakie fotki zrobię?
Ej,Kocurio,to Ty masz dziesięć minut do Poker!
Się nie przyznawałaś
Uroczyście mianuję Cię agentką Wiki do wizyt przed/w trakcie/i poadopcyjnych wraz z obfitą fotorelacją![]()
Chyba bywasz w domu rodzinnym co jakiś czas?
Ze mną to będzie dobrze,jak w ogóle jeszcze kiedyś Wikę zobaczę,bo nad nasze morze prawie nie jeżdżę...ale być może wiosną coś się wykroi.
Kocuria pisze:przeca mam tricity w podpisie
w redzie miałam tż'a, w redzie mieszkałam... oj, wspomnienia22 lata wspomnień.
bywam, ale rzadko dosyć - co 2 miesiące zazwyczaj, na kilka dni. jak będę, obiecuję focić, miziać i pomagać, ile siem da
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości