Pięknooka Wiki... Maleńka za metą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 16:30 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

Violavi - tylko,że ja szukam za darmo! :mrgreen: Nawet do Poznania czy Warszawy.
I dlatego to tyle trwa ;)

Z Gdańska,Gdyni czy Sopotu Poker sobie odbierze - to jakieś 20 minut samochodem.
Do Redy to już chyba nikt nie jeździ :twisted:

13-go jest to samo w Opolu,jak i w Poznaniu ;)
Skrobnęłam do tej dziewczyny.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Wto lut 08, 2011 16:51 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

violavi pisze:Passa pomyśl, pogadaj z tą dziewczyną, co i jak.
I gdybyś się zdecydowała to tylko wchodzi w grę 12, bo 13 wiesz co jest.
Z Gdańska Poker sobie odbierze?

OKI możesz poszperać w swoich zdjęciach, ale muszą być dobrej jakości.

Auć :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto lut 08, 2011 17:52 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

passa pisze:Violavi - tylko,że ja szukam za darmo! :mrgreen: Nawet do Poznania czy Warszawy.
I dlatego to tyle trwa ;)

Ok. Ja niestety nie mogę tego sponsorować.
Mąż daje swój prywatny czas i samochód, a do baku trzeba coś wlać, w tym przypadku wtłoczyć (gaz).

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Wto lut 08, 2011 19:28 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

passa pisze:Z Gdańska,Gdyni czy Sopotu Poker sobie odbierze - to jakieś 20 minut samochodem.

Sobie odbierze 8)
passa pisze:Do Redy to już chyba nikt nie jeździ :twisted:

sie odezwała ta co w metropolii mieszka :twisted:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto lut 08, 2011 19:31 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

passa pisze:Poker71 - ja zawsze uważałam,że ludzie z Pomorza są odizolowani od reszty kraju,bo jak spojrzysz na mapę,to najpierw jest Trójmiasto,potem długo długo nic,potem mniej więcej na podobnej wysokości W-wa i Poznań,potem różne Łodzie,Wrocław,Kraków - ale to już wszystko w dolnej części :mrgreen: w górnej jest tylko Gdańsk ;)

ależ oczywiście że odizolowani. jak patrzysz na mapę to najpierw jest PolskaA (czyste powietrze, dużo jodu, brak smogu), potem strefa buforowa żeby nam nie śmierdziało, a potem cała reszta :ryk:

OKI pisze:Cholercia, Poker71, Ty się nie możesz gdzieś bliżej przeprowadzić? :roll:

Ale za co?!?!? Ja grzeczna byłam, czemu AŻ TAKA pokuta miałaby być???? :twisted:

Poker71

Post » Wto lut 08, 2011 19:37 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

Poker71 pisze:
passa pisze:Poker71 - ja zawsze uważałam,że ludzie z Pomorza są odizolowani od reszty kraju,bo jak spojrzysz na mapę,to najpierw jest Trójmiasto,potem długo długo nic,potem mniej więcej na podobnej wysokości W-wa i Poznań,potem różne Łodzie,Wrocław,Kraków - ale to już wszystko w dolnej części :mrgreen: w górnej jest tylko Gdańsk ;)

ależ oczywiście że odizolowani. jak patrzysz na mapę to najpierw jest PolskaA (czyste powietrze, dużo jodu, brak smogu), potem strefa buforowa żeby nam nie śmierdziało, a potem cała reszta :ryk:

OKI pisze:Cholercia, Poker71, Ty się nie możesz gdzieś bliżej przeprowadzić? :roll:

Ale za co?!?!? Ja grzeczna byłam, czemu AŻ TAKA pokuta miałaby być???? :twisted:

Na zaś? :roll:

OKI

Post » Wto lut 08, 2011 19:39 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

OKI pisze:Na zaś? :roll:

Jak się przeniesę "bliżej" (zwracam uwagę na relatywność pojęcia!) to nie będzie zaś bo mnie ten wasz wozduch w pół roku załatwi 8)

Poker71

Post » Wto lut 08, 2011 19:41 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

Poker71 pisze:

Jak się przeniesę "bliżej" (zwracam uwagę na relatywność pojęcia!) to nie będzie zaś bo mnie ten wasz wozduch w pół roku załatwi 8)

No i widzisz? To się nazywa "prewencja doskonała" :mrgreen:

OKI

Post » Wto lut 08, 2011 19:43 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

OKI pisze:
Poker71 pisze:

No nie! Tak mnie życzysz? Ha! W sensie chronisz przede mną koty taaak?

oszty czekaj no zającu, nu pagadi :twisted:

Poker71

Post » Wto lut 08, 2011 19:47 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

Poker71 pisze:
OKI pisze:
Poker71 pisze:Jak się przeniesę "bliżej" (zwracam uwagę na relatywność pojęcia!) to nie będzie zaś bo mnie ten wasz wozduch w pół roku załatwi 8)

No nie! Tak mnie życzysz? Ha! W sensie chronisz przede mną koty taaak?

oszty czekaj no zającu, nu pagadi :twisted:

No czekam, czekam... ode mnie zawsze bliżej :mrgreen:

OKI

Post » Wto lut 08, 2011 19:53 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

8)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro lut 09, 2011 0:55 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

poker, łączę się w kulcie jodu, jam wejherowianka 8)
wpadnę odwiedzić wikusię jak będę w trójmieście, mogę?..
może jej jakie fotki zrobię?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro lut 09, 2011 10:43 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

Kocuria pisze:poker, łączę się w kulcie jodu, jam wejherowianka 8)

Ej,Kocurio,to Ty masz dziesięć minut do Poker!
Się nie przyznawałaś ;)
Uroczyście mianuję Cię agentką Wiki do wizyt przed/w trakcie/i poadopcyjnych wraz z obfitą fotorelacją :mrgreen:
Chyba bywasz w domu rodzinnym co jakiś czas?
Ze mną to będzie dobrze,jak w ogóle jeszcze kiedyś Wikę zobaczę,bo nad nasze morze prawie nie jeżdżę...ale być może wiosną coś się wykroi.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Śro lut 09, 2011 11:59 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

passa pisze:
Kocuria pisze:poker, łączę się w kulcie jodu, jam wejherowianka 8)

Ej,Kocurio,to Ty masz dziesięć minut do Poker!
Się nie przyznawałaś ;)
Uroczyście mianuję Cię agentką Wiki do wizyt przed/w trakcie/i poadopcyjnych wraz z obfitą fotorelacją :mrgreen:
Chyba bywasz w domu rodzinnym co jakiś czas?
Ze mną to będzie dobrze,jak w ogóle jeszcze kiedyś Wikę zobaczę,bo nad nasze morze prawie nie jeżdżę...ale być może wiosną coś się wykroi.

przeca mam tricity w podpisie ;)
w redzie miałam tż'a, w redzie mieszkałam... oj, wspomnienia :lol: 22 lata wspomnień.

bywam, ale rzadko dosyć - co 2 miesiące zazwyczaj, na kilka dni. jak będę, obiecuję focić, miziać i pomagać, ile siem da :)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro lut 09, 2011 12:25 Re: Pięknooka Wiki - ma DT u Poker71, szukamy transportu!!!

Kocuria pisze:przeca mam tricity w podpisie ;)
w redzie miałam tż'a, w redzie mieszkałam... oj, wspomnienia :lol: 22 lata wspomnień.

bywam, ale rzadko dosyć - co 2 miesiące zazwyczaj, na kilka dni. jak będę, obiecuję focić, miziać i pomagać, ile siem da :)

No masz,ale odległość np. Gdańsk - Reda już nie tak malutka,a do Wejherowa to na rowerze dasz radę ;)

A teraz ważna sprawa: kto zna kogoś,kto mógłby przenocować Wiki w Poznaniu z najbliższej soboty na niedzielę,ręka do góry. Pilne.

Ja sama przeszukam forum pod kątem poznaniaków,choć to nie jest nigdy łatwa robota.
Albo po prostu ktoś znajomy,kto sam kota nie ma...

Bo kroi się całkiem sensowna opcja transportowa.

Lokalny dziennik,do którego pisałam już w grudniu z prośbą o zamieszczenie ogłoszenia Wiki (dają taką możliwość za darmo) stwierdził,że mail nie dotarł i że postarają się wypuścić je jeszcze przed weekendem. Najgorszy scenariusz byłby taki,że w weekend rozdzwaniają się telefony,a Wikunia już w drodze na drugi koniec Polski.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

[poprzednia][następna]