Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 11:22 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Przejrzałam wątek....koteczki prześliczne, aż dziwne że nie ma domków...bo powinny się bić o kicie...

Trochę mnie zasmuciła i wkurzyła kwestia Saffi bo przesłałam jej ponad 100 zł z bazarków na sterylki a teraz nie wiadomo czy poszło to na to na co iść miało, skoro ona się nie przyznaje w ogóle że zbierała pieniądze, a moja wpłata nigdy nie została odnotowana u niej w wątku...

A co z tym pobieraczkiem? Nękają Cię jeszcze?

Mnie też to dopadło, ale wystarczyło trochę ostrzej do nich napisać i się odczepili.

Kasix.a

Od: Sob wrz 12, 2009 12:25

Post » Wto lut 08, 2011 12:31 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Ja już nie będę komentować zachowania Safii bo zbyt wiele wulgarnych słów bym musiała użyć :)

Pobieraczek nadal pisze, a ja nadal ich olewam!!!!!! I nie zamierzam płacić. Dostałam kolejne wewanie przedsądowe, hihi.

Co do kić. Nie wiem co myśleć, ale staram się dbać o kotki i po zabiegu usunięcia guzka "badam" Zosię bardzo często. I wczoraj podczas mizianek chyba wyczułam kolejnego guzka........ nie chcę krakać, ale boję się jak cholera. Podkreślam chyba bo nie mam pewności, że to jest to. Ale wcześniej tego nie wyczułam. Może to po prostu gruczoł przy sutku, ale ja sie nie znam.
Będę musiała wybrać się z nią do weta.
magdajedral

Post » Wto lut 08, 2011 13:11 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Pobieraczka olewaj, to zwykli naciągacze. Co więcej dostali oni karę na wielo zerową sumę i mieli przestać, ale jak widać dalej robią co robią...a ludziom wysyłają powiadomienia że komornik się zjawi etc. najlepiej jest napisać żeby usunęli Twoje dane z serwisu i że mają się odczepić jeśli nie chcą kolejnej kary. W moim przypadku podziałało.

Kasix.a

Post » Wto lut 08, 2011 13:19 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Pobieraczek haha :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: widzę, że nie tylko mnie dopadł :ryk:
Nie ma co się przejmować :wink: Tż czytał wszystko od deski do deski, zwykli naciągacze :wink: ja od pół roku wiszę im 150zł :mrgreen: i nie mam zamiaru im płacić nic :|

Nie mają prawa nic z was ściągać :) Nie ma co na to uwagi zwracać :twisted:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lut 08, 2011 13:33 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Szalony Kot pisze:Ale o co chodzi..?

Dobre pytanie!

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lut 08, 2011 13:35 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Jest taka strona: pobieraczek, która służy jak sama nazwa wskazuje do ściągania różnych plików.

Żeby móc coś ściągnąć rejestrujesz się. Ściągasz jeden plik mimo że o ile kojarzę limit ma się większy, potem okazuje się że przychodzi Ci mail że musisz im zapłacić za usługi bo tak jest w regulaminie, a jak nie to komornik, sąd etc.

Oczywiście to pic na wodę, żeby ludzi naciągnąć. Swoją drogą wielu nabrali na niezłą kwotę. Tak jak pisałam, dostali karę, jest nawet o tym informacja na dole strony ( powinna taka być, zarządzenie sądu), ale dalej robią swoje.

Kasix.a

Post » Wto lut 08, 2011 16:17 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Hop malutkie!

A co do tego pobieraczka czy jak mu tam to jakieś oszustwa i tyle!!!

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Śro lut 09, 2011 9:18 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Co do Zosi i stwardnienia, to mogą być zrosty blizny po operacji, oczywiście trzeba byc czujnym
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro lut 09, 2011 9:29 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

:ok: Dziewczynki :kotek: :kotek:
najszczesliwsza

Post » Śro lut 09, 2011 9:30 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

No właśnie raczej to "coś" co wyczułam zrostem raczej nie jest bo jest w miejscu gdzie nie było cięcia. Przy sutku zaraz drugim od przednich łapek kici. Tamten co był wycinany to była przy ostatnim sutku między tylnymi łapkami i tam razem ze strylką było cięcie.
Na razie obserwuję, codziennie macam, nie sprawa to kici bólu. W piątek idę do wetki niech oceni fachowym okiem.
magdajedral

Post » Śro lut 09, 2011 23:20 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

:ok: :ok: :ok: :ok: i miejmy nadzieję, że nie dzieje się nic złego

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lut 10, 2011 9:09 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

jasdor pisze::ok: :ok: :ok: :ok: i miejmy nadzieję, że nie dzieje się nic złego

:ok: :ok:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt lut 11, 2011 18:34 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Jutro po poludniu do Zosi i Klary przyjezdza pani ktora chce je adoptowac razem. Prosze o mocne kciuki. Jesli rozmowa potoczy sie dobrze i pani przyjmie wszystkie warunki adopcji to kotenki juz jutro beda w swoim DS.
magdajedral

Post » Pt lut 11, 2011 18:40 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Boziuuuu! Co za fantastyczna wiadomość :D Będę odprawiać czar, modlić się, mogę nie spać całą noc i siedzieć z założonymi rękami, mogę staną na rękach (przy szafie) żeby tylko sie udało. A kciuki będę zaciskać strasznie mocno i nawet obiadu nie będzie, bo ręce będą zajęte.
Może do dziewczynek uśmiechnie się wreszcie szczęście, w pełni sobie na to zasłużyły i Ty Madziu też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]