Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaRuszkowska pisze:Kicia w dokumentach ma napisane że była odrobaczona,wysterylizowana oraz zaszczepiona. Jak pójdę do Weta dowiem się więcej.Bardzo jest mi przykro,że sama pójść do niego nie mogę ale jak pisałam wcześniej nie zaniedbam tego i osobiście nie uważam aby rumianek był nie wskazany,ładnie zmywa wszelkie ropki i daje ulgę oczkom (oczywiście nie będzie jedyny).
Nie próbujmy nigdy stosować żadnych środków bez konsultacji z lekarzem weterynarii, gdyż możemy poważnie zaszkodzić naszemu pupilowi. Przykładem jest chociażby przemywanie oczu kota naparem z rumianku – rumianek rozpulchnia błony śluzowe, a w przypadku niektórych chorób, np. herpeswirozy, rozpulchniona tkanka sprzyja wnikaniu bakterii do oka, co powoduje powikłania.
Arcana pisze:O rumianku stąd
Nie próbujmy nigdy stosować żadnych środków bez konsultacji z lekarzem weterynarii, gdyż możemy poważnie zaszkodzić naszemu pupilowi. Przykładem jest chociażby przemywanie oczu kota naparem z rumianku – rumianek rozpulchnia błony śluzowe, a w przypadku niektórych chorób, np. herpeswirozy, rozpulchniona tkanka sprzyja wnikaniu bakterii do oka, co powoduje powikłania.
fenek_k pisze:Catnaperka pisze:Co tu dużo pisać... Koteczka 16+ w schronisku... Nie ma zupełnie ząbków (co widać na zdjęciu), jest bardzo chudziutka. Dom choćby TDT to dla niej życie. Koteczka jest bardzo, bardzo miziasta.
Jest osoba, która obiecała pokryć koszty leczenia Kizi Mizi a także przesyłać co miesiąc pewną kwotę dla koteczki.
czy ta propozycja pomocy finansowej dla Kizi jest dalej aktualna?
Bo moze warto wspomoc Anie w oplatach weta np za Kizie?
Karena pisze:Chyba już czas zmienić tytuł wątku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości