ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 11:48 Re: ToruńKotyzCmentarza. MaciuśiPiotrelloWDS.

Małgosia dzięki,ale nie ma problemu ze zrobieniem fotek tylko nie będą one jakieś super ... :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto lut 08, 2011 11:53 Re: ToruńKotyzCmentarza. MaciuśiPiotrelloWDS.

PearlRain pisze:Agata a może by zmienić tytuł wątku na Maciuś szuka domu dla siostry, mamy i cioci? :wink: naprawdę żal wypuszczać tak śliczne i oswojone kicie. Becia jak trzeba to możemy się umówić i ja podejdę z aparatem :ok: ale zdjęcia robię no takie se :wink:

Wiem, wiem, chciałam już zmieniać, ale czekam na info od Asi, bo prosiłam ją, żeby wet ocenił wiek kocichy, żebym wiedziała czy to raczej siora czy mamusia Maćka :wink: Ale może już teraz zmienię.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Wto lut 08, 2011 11:57 Re: ToruńKotyzCmentarza. MaciuśiPiotrelloWDS.

Asia chyba jak zwykle od rana kursuje, bo się nie odzywa :wink:

A ja znowu wtrące prywatę..
Jeśli któraś z Torunianek i nie tylko zechciałaby wesprzeć fundację swoim głosem to zapraszam...
Jak narazie potwierdza się stara teza...duży może więcej i jesteśmy gdzieś na szarym końcu... i jak tu być optymistycznie nastawionym do życia :crying:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Wto lut 08, 2011 12:04 Re: ToruńKotyzCmentarza. MaciuśiPiotrelloWDS. KtoPomożeJutro???

Przypomnę w takim razie.

Prosimy o głosy na Fundację Kot http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123682&start=0.
Fundacja ma do wykarmienia bardzo dużo kotów.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto lut 08, 2011 12:10 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

Zagłosowałam :P
:ok:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Wto lut 08, 2011 12:14 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

hmmm
kotka mnie przykładnie osyczała jak po nią pojechałam
jednak nie chowa się, nie ucieka
trzeba jeszcze sprawdzić jak będzie zachowywała się poza klatką - obstawiam, że będzie wolała jednak się oddalić

Agatko, nie mogłam teraz spełnić Twojej prośby co do sprawdzenia wieku (zębów) kotki na miejscu, bo w lecznicy było małe zamieszanie, awaria.........klamki i ludzie musieli wychodzić oknem (transporterki z kotami też podałam przez okno)

:ryk:

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Wto lut 08, 2011 12:17 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

Fundacja KOT pisze:hmmm
trzeba jeszcze sprawdzić jak będzie zachowywała się poza klatką - obstawiam, że będzie wolała jednak się oddalić

Agatko, nie mogłam teraz spełnić Twojej prośby co do sprawdzenia wieku (zębów) kotki na miejscu, bo w lecznicy było małe zamieszanie, awaria.........klamki i ludzie musieli wychodzić oknem (transporterki z kotami też podałam przez okno)

:smiech3: :strach:
Nie wiem co tam się wyprawia w tej Waszej lecznicy :twisted:
Fredziolina pisze:Zagłosowałam :P
:ok:

Dziękujemy :D
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto lut 08, 2011 12:20 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

Fundacja KOT pisze:hmmm

no ładnie przez okno :wink:

głosowanie trwa krewni królika powiadomieni :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto lut 08, 2011 12:26 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

dziewczyny, wielkie dzięki w imieniu kotów fundacyjnych.. :1luvu:
Niestety nasi" klienci " nie mają kont na forum gdyz to w znacznej większości starsze osoby dlatego możemy liczyć tylko na cud :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Wto lut 08, 2011 12:33 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

Też zagłosowałam, ale to tylko 1 głos, chyba założę sobie parę kont na forum :lol:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Wto lut 08, 2011 12:37 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

Becia tak myslę, że Toruń mało się udziela na forum nie jesteśmy znani w świecie szerokim

PearlRain

Post » Wto lut 08, 2011 12:38 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

golla pisze:Też zagłosowałam, ale to tylko 1 głos, chyba założę sobie parę kont na forum :lol:

nie , to wtedy już wogóle masakra.....
Poczytaj regulamin :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Wto lut 08, 2011 12:40 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

PearlRain pisze:Becia tak myslę, że Toruń mało się udziela na forum nie jesteśmy znani w świecie szerokim

To też racja,ale wiesz sama ,że czasem ci co się tak bardzo udzielają to nie mają pewnie czasu na nic innego ...a już napewno nie na kilkugodzinne łapanki czy siedzenie u weta po kilka godzin dziennie ... :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Wto lut 08, 2011 12:48 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

becia_73 pisze:
PearlRain pisze:Becia tak myslę, że Toruń mało się udziela na forum nie jesteśmy znani w świecie szerokim

To też racja,ale wiesz sama ,że czasem ci co się tak bardzo udzielają to nie mają pewnie czasu na nic innego ...a już napewno nie na kilkugodzinne łapanki czy siedzenie u weta po kilka godzin dziennie ... :mrgreen:

no też prawda :wink: słowami czynów się nie zastąpi :ok:

PearlRain

Post » Wto lut 08, 2011 18:03 Re: ToruńKotyCmentarne.MaciaiPiotroWDS. MaciaSzukaDomuDlaSiostry

Podniosę wątek. Czekam na jakieś info o koteczce od Asi. Może już jest po zabiegu.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

[poprzednia][następna]