Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:Agata a może by zmienić tytuł wątku na Maciuś szuka domu dla siostry, mamy i cioci?naprawdę żal wypuszczać tak śliczne i oswojone kicie. Becia jak trzeba to możemy się umówić i ja podejdę z aparatem
ale zdjęcia robię no takie se
Fundacja KOT pisze:hmmm
kotka mnie przykładnie osyczała jak po nią pojechałam
jednak nie chowa się, nie ucieka
trzeba jeszcze sprawdzić jak będzie zachowywała się poza klatką - obstawiam, że będzie wolała jednak się oddalić
Agatko, nie mogłam teraz spełnić Twojej prośby co do sprawdzenia wieku (zębów) kotki na miejscu, bo w lecznicy było małe zamieszanie, awaria.........klamki i ludzie musieli wychodzić oknem (transporterki z kotami też podałam przez okno)
Fredziolina pisze:Zagłosowałam![]()
Fundacja KOT pisze:hmmm
kotka mnie przykładnie osyczała jak po nią pojechałam
jednak nie chowa się, nie ucieka
trzeba jeszcze sprawdzić jak będzie zachowywała się poza klatką - obstawiam, że będzie wolała jednak się oddalić
Agatko, nie mogłam teraz spełnić Twojej prośby co do sprawdzenia wieku (zębów) kotki na miejscu, bo w lecznicy było małe zamieszanie, awaria.........klamki i ludzie musieli wychodzić oknem (transporterki z kotami też podałam przez okno)
golla pisze:Też zagłosowałam, ale to tylko 1 głos, chyba założę sobie parę kont na forum
PearlRain pisze:Becia tak myslę, że Toruń mało się udziela na forum nie jesteśmy znani w świecie szerokim
becia_73 pisze:PearlRain pisze:Becia tak myslę, że Toruń mało się udziela na forum nie jesteśmy znani w świecie szerokim
To też racja,ale wiesz sama ,że czasem ci co się tak bardzo udzielają to nie mają pewnie czasu na nic innego ...a już napewno nie na kilkugodzinne łapanki czy siedzenie u weta po kilka godzin dziennie ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 37 gości