Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze::
Anulka, zakladników mam na zdjeciu, ale nie pokazujemy.
Niech Aldaker i ewkaa maja niespodziankę.
Aldaker pisze:Czekaj w skupieniu na swoje cudo - bo warto. A jak już dojdzie, to będziemy się chwalić.
Aldaker pisze:Swiatło dzisiaj byłu gorzej niż ciulowe, ale aby powieki niektórym nie latały i gorący koci oddech karku nie parzył, Panowie i Panie, we własnej długiej osobie HITOPYTON![]()
Tu męczony przez młodzież...
Tutaj BIG mama Cloe czuwa, żeby zdobyczy, żaden sęp nie podprowadził
Córcia Cloe czyli Fregata ze Szczurakiem Barankowym - dodam, że w super rozmiarze i mega grzechoczący - szczurak rzecz jasna... ale kot też.
I wyrwać mu ogon z rzyci przy samej.... khem khem... podstawie - Fortuna w roli oprawcy
Pst Pst... czy wolno się już chwalić ZAKŁADNIKIEM??????
J.
To ja poproszęThorkatt pisze:A myszowąż barankowy chyba będzie mógł powstać, zdaje się ,że na jednego wystarczy, bo kawałki - próbniki podarowała mi kiedyś Narnia![]()
Thorkatt pisze:ewkaa - to decyduj Ty, czy chcesz widzieć tego Anulki i Aldaker.
Twój i tak inny - krzywy , różowy i przypomina świnkę![]()
Jednak anulki nie, bo on na zdjeciu z Twoim.
Jeśli staczy materiału to bym chciała takiego szczurowęża/Hitopytona tylko z barankowego futerka jak szczury u AldakerThorkatt pisze::ryk: ewkaa, bedziesz mi musiała napisać co i jak z kolorami, bo sie pogubię.
Szczyry to ja już w domu mam i to 3anulka111 pisze:Szczurzaka wezmę na wystawę do zabawy dla Rysia i bede pilnowac ,by ktos nie podprowadził,bo pytona własnego nie mam jeszcze
![]()
Ewkaaa nie jecz ,nie ma zmiluj -zawieeszki Ci pokazalam,szczurzaki na zdjeciu tez a na zakladnika poczekaszmoj ma zielone oczęta
i jest rudy.
anulka111 pisze:Zielone hihi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości