MYSZY -kilka nowych garści ZAMÓW I KUP TERAZ

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 21:46 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

HITOPYTON :love: :love: :love:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon lut 07, 2011 21:55 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt pisze::
Anulka, zakladników mam na zdjeciu, ale nie pokazujemy.
Niech Aldaker i ewkaa maja niespodziankę.

Tiiii... ewkaa nie bądź taka cfana-banana... Ja tu dokładnie czytam polecenia Mamy Thorkatt.
Zabroniła POKAZYWAĆ? Zabroniła. No to co czyni podchody i za jęzor mnie ciągnie? :mrgreen:
Czekaj w skupieniu na swoje cudo - bo warto. A jak już dojdzie, to będziemy się chwalić :).
Żeby nie być świniurią absolutną odsłonię rąbek tajemnicy - mój zakładnik jest CZARNY.
Pierwszy mój czarny kot - do przynoszenia szczęścia :kotek: .

J.
Obrazek

Aldaker

Od: Śro sty 12, 2005 20:45

Post » Pon lut 07, 2011 22:06 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker pisze:Czekaj w skupieniu na swoje cudo - bo warto. A jak już dojdzie, to będziemy się chwalić :).

Ale mój jest u anulki i ja go dostanę dopiero na wystawie w Mysłowicach, a to jeszcze tak daleeeekoooo :(

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Pon lut 07, 2011 22:18 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker pisze:Swiatło dzisiaj byłu gorzej niż ciulowe, ale aby powieki niektórym nie latały i gorący koci oddech karku nie parzył, Panowie i Panie, we własnej długiej osobie HITOPYTON :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Tu męczony przez młodzież...
Obrazek

Tutaj BIG mama Cloe czuwa, żeby zdobyczy, żaden sęp nie podprowadził :mrgreen:
Obrazek
Córcia Cloe czyli Fregata ze Szczurakiem Barankowym - dodam, że w super rozmiarze i mega grzechoczący - szczurak rzecz jasna... ale kot też ;).
Obrazek

I wyrwać mu ogon z rzyci przy samej.... khem khem... podstawie - Fortuna w roli oprawcy :)
Obrazek

Pst Pst... czy wolno się już chwalić ZAKŁADNIKIEM??????

J.

:love:
Młodzież to jednak wie, że Hitopyton do zabawy stworzony.
No super ozywiły "baranki".
A myszowąż barankowy chyba będzie mógł powstać, zdaje się ,że na jednego wystarczy, bo kawałki - próbniki podarowała mi kiedyś Narnia :1luvu:
Sprawdzę w ulubionych sklepach, jak tam futerka stoja .
Bo jakby ktoś chciał z różowego baranka albo futrzanego fioletowego z różowymi wtrętami, to mam :mrgreen:

ewkaa - to decyduj Ty, czy chcesz widzieć tego Anulki i Aldaker.
Twój i tak inny - krzywy , różowy i przypomina świnkę :smiech3:

Jednak anulki nie, bo on na zdjeciu z Twoim.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon lut 07, 2011 23:01 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt pisze:A myszowąż barankowy chyba będzie mógł powstać, zdaje się ,że na jednego wystarczy, bo kawałki - próbniki podarowała mi kiedyś Narnia :1luvu:
To ja poproszę :oops:

Thorkatt pisze:ewkaa - to decyduj Ty, czy chcesz widzieć tego Anulki i Aldaker.
Twój i tak inny - krzywy , różowy i przypomina świnkę :smiech3:

Jednak anulki nie, bo on na zdjeciu z Twoim.

No znęcają się nad biedną mną :cry: eh odliczam dni do wystawy :roll:

ewkaa

Post » Pon lut 07, 2011 23:20 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Hehe... wiedzą, wiedzą do czego służy Hitopyton. A najatrakcyjniejszy jest ogon.
Obowiązkowo długości takiej, że założony pytonowi na plecki, sięga mu do nosa :).
Nie tam do łopatek, jak przymierzają na wystawach. Do nosa! To jest wymierny ogon. Bo TA RASA - ma taki wzorzec ;).
I te uszy od tyłu czarne, a od przodu brązowe z czarnym obrzeżem - cała uroda.
Czuję, że niebawem skuszę się na kolejne zakupy :D.
A Szczury KARAKUŁOWE - a może raczej Dewonowe (?) są rewelacyjne. Polecam.
Większe i mega grzechoczące plus materiał, który kotom od razu podpasował.

Jak będzie zgoda, to ja mojego Czarnego Pantera - mogłabym ŁASKAWIE ;) pokazać :mrgreen:

J.
Obrazek

Aldaker

Post » Wto lut 08, 2011 2:03 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Szczurzaka wezmę na wystawę do zabawy dla Rysia i bede pilnowac ,by ktos nie podprowadził :mrgreen: ,bo pytona własnego nie mam jeszcze :lol:

Pyton z barankiem byłby fantastyczny ,ale i bez baranka jest obledny, Aldaker ma rację grunt to odpowiedni ogonek solidnie przymocowany-U mnie Smakusia robi wszystko by tę czesc odlaczyc od mniej szlachetnej czesci ciała hihi ale jej sie nie udaje :P bo wyjatkowo pancerne Thorkatt wyroby szyje :lol:

Ewkaaa nie jecz ,nie ma zmiluj -zawieeszki Ci pokazalam,szczurzaki na zdjeciu tez a na zakladnika poczekasz :lol: moj ma zielone oczęta :ryk: i jest rudy.

W pracach dzieciaki chcialy mi zawieszke i zakładnika podprowadzic :wink: bede musiala pilnowac :ryk:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto lut 08, 2011 9:17 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

:ryk: ewkaa, bedziesz mi musiała napisać co i jak z kolorami, bo sie pogubię.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Wto lut 08, 2011 11:35 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt - tego baranka już niet? To świetny materiał. Najepiej nosi się w paszczy, tak chwytając za grzbiet szczura, ewentualnie za ogon.
A jakie masz inne futrzane materiały ?
W moim odczuciu Hitopyton w kolorach dżungli jest super, ale poważnie się nad kolejną dostawą :)
Rozparcelowałam paczkę mojej bandzie i... MAŁO!!!
Wczoraj dwa szczury postanowiły pospacerować po wolierze ;).
Jeden nawet próbował zamieszkać UPARCIE pod krzakiem :lol:
Na noc zabrałam wszystkie zabawki, bo rumor czyniły nieprzeciętny - szczury, bo koty rzecz jasna grzeczne były :ryk: .
No i dałam o szóstej rano - szał. Jeden leci ze szczurem w paszczy. Ogon ciągnie się po podłodze. Za nim stado z 5-7 sztuk takich 5-6 kg podrostów pędzi, żeby ten ogon złapać.
Jeden wielki kocioł. Co takie kłębowisko napotka na drodze - tratuje.
Najlepiej wyglądało, jak wreszcie ktoś dopadł ten ogon i wtedy ciągnący szczura, mało zębów nie stracił. Cała machina stanęła, w miejscu, na moment, a chwilę potem wszyscy powpadali na siebie. Karambol aż zagrzmiało. Szósta rano dodam :mrgreen: .

Dziewczynki bawią się odmiennie. Jedna pinda trzyma w szachu 3 szczury i innym kotkom łomot spuszcza, NAWET ZA POPATRZENIE w kierunku
JEJ szczurów :). A ten kto niesie w pysku mysz, jest traktowany jak WIELKA MYSZ do upolowania :).

Radość nam sprawiłaś ogromną. Dzięki :).

J.
Obrazek

Aldaker

Post » Wto lut 08, 2011 12:17 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker - super opis - miałam uczucie, że czytam co najmniej o Bitwie pod Grunwaldem :ryk:
Pako

Post » Wto lut 08, 2011 13:51 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

aldaker! :ryk:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto lut 08, 2011 14:06 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt pisze::ryk: ewkaa, bedziesz mi musiała napisać co i jak z kolorami, bo sie pogubię.
Jeśli staczy materiału to bym chciała takiego szczurowęża/Hitopytona tylko z barankowego futerka jak szczury u Aldaker :oops:
Koniecznie z długim ogonem :mrgreen: i uszami jak prototyp :wink: mogą być czarne/zielone/szare 8) ale sam baranek najchętniej nie kolorowy tylko właśnie taki jak szczury u Aldaker :D

anulka111 pisze:Szczurzaka wezmę na wystawę do zabawy dla Rysia i bede pilnowac ,by ktos nie podprowadził :mrgreen: ,bo pytona własnego nie mam jeszcze :lol:

Ewkaaa nie jecz ,nie ma zmiluj -zawieeszki Ci pokazalam,szczurzaki na zdjeciu tez a na zakladnika poczekasz :lol: moj ma zielone oczęta :ryk: i jest rudy.
Szczyry to ja już w domu mam i to 3 8) radzę Ci zawieszek pilnować :twisted:
Zielone powiadasz :1luvu:

ewkaa

Post » Wto lut 08, 2011 14:33 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Zielone hihi :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto lut 08, 2011 15:29 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

anulka111 pisze:Zielone hihi :mrgreen:

A u mnie błękit ócz u Zakładnika - bo to BEZ wątpienia on ów ten KOCUR :D

J.
Obrazek

Aldaker

Post » Wto lut 08, 2011 19:47 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker :ryk: :smiech3:

Ewkaa - niestety tego baranka, to ja już nie mam. Dlatego dla Aldaker były 3 baranki i 3 devonki. Ot skleroza.
Zostały kawałki deonka, ale takie rozmiary szczurzakowe.
Jest szansa na baranka szarego , ale to trochę wieksza resztka i dziś sie wahałam, bo mi cena nie pasuje.
Ale przeszłam po kilku innych sklepach i barankowa posucha.
W piatek sprawdzę jeszcze jedną hurtownię, gdzie są miśki.
I jeszcze napiszę do Narni,tylko cos dawno jej na forum nie widziałam, moze ma jakieś resztki baranków.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]