Moderator: Estraven
shalom pisze:Boskie rudaskimi na osobistego kota marzy się taki rudasek coś jak Twój Cookie, żeby był pręgowany, miał skarpetki ale też biały golfik i brzuszek
Weihaiwej pisze:shalom pisze:Boskie rudaskimi na osobistego kota marzy się taki rudasek coś jak Twój Cookie, żeby był pręgowany, miał skarpetki ale też biały golfik i brzuszek
On jest moim ideałemPrzede wszystkim z charakteru; jest odważny, niezależny i niepokorny, sam decyduje, kto go może dotknąć i wyraźnie to okazuje; ma nieskończone pokłady energii i ciągle szuka nowych możliwości ich rozładowania, a przy tym jest delikatny - niczego nie niszczy, nie strąca, nie wywraca. Babci się nie da dotknąć, a za mną chodzi z góry na dół, z pokoju do pokoju. No i jest przyjacielski względem wszystkich kotów
Z młodymi bawi się na hamulcu, za to Bizu nie daje taryfy ulgowej i zapasy są ostre
Do tego widać, jak kombinuje; psy są na dworze, wyszły drzwiami wejściowymi... aha, to teraz biegnę do okna w kuchni... o, są już dalej - a więc do pokoju do drzwi balkonowych po drugiej stronie domu! Bardzo go ciągnie na dwór, zazdrości psom niesamowicie. Kiedy wypuszczam psy, kolejno, gęsiego, idą kłusem: Koka, Iru i Cookie
Weihaiwej pisze:Podobne te nasze chłopakiKuki co prawda jest mistrzem skoków, więc akurat nie w tym względzie
Ale gada - coś pomiędzy gruchaniem, a miauczeniem - dużo
Choć nie na dźwięk otwieranych krówek...
Gadanie Kukiego brzmi trochę jak "ma - ma"Na co TŻ odpowiada kotu: "Mama? Mama jest w pokoju."
Paluszek pisze:Weihaiwej, żegnam się i wypisuję z forum. Pewnie domyślasz się, dlaczego. Będziemy miło wspominać Twoją życzliwość i pomoc. Wszystkiego dobrego!
Weihaiwej pisze:Paluszek, gdybyś czegoś potrzebowała, np. z Wrocławia, to masz mój nr telefonu. I dziękuję za dobre słowa dla mojego zwierzyńca! Mam nadzieję, że i Twoje koty będą zdrowe i silne!
A ja się przy okazji, choć bez związku, martwię o Kukiego. Zwymiotował dzisiaj większość jedzenia, widać, że źle się czuje. Śpi na moich kolanach od trzech godzin, zmierzwiony i osowiały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, januszek i 261 gości