I dzięki za życzenia

Ja ostatnio w farmę coraz mniej gram, zimą obiecałam sobie, że pogram ambitniej w , hm, hm, moherki ale też nie wyszło - starzeję się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
becia_73 pisze:Siostry, zapraszam na bazarek przeznaczony na wsparcie dla Fundacji KOt.
Może któraś coś wypatrzy dla siebie
AniHili pisze:becia_73 pisze:Siostry, zapraszam na bazarek przeznaczony na wsparcie dla Fundacji KOt.
Może któraś coś wypatrzy dla siebie
Nooo, ja chyba wypatrzyłam
jozefina1970 pisze:
Ja ostatnio w farmę coraz mniej gram, zimą obiecałam sobie, że pogram ambitniej w , hm, hm, moherki ale też nie wyszło - starzeję się
Mulesia pisze:jozefina1970 pisze:
Ja gram na Naszej Klasie, ale tam gra bardzo kiepsko działa.
jozefina1970 pisze:Mulesia pisze:jozefina1970 pisze:
Ja gram na Naszej Klasie, ale tam gra bardzo kiepsko działa.
I jakaś taka mała tam jest ta gra
jozefina1970 pisze:BUSIO, będzie dobrze, to mówię ja, Jarząbek
I dzięki za życzenia
BUSIO pisze:jozefina1970 pisze:BUSIO, będzie dobrze, to mówię ja, Jarząbek
I dzięki za życzenia
Dzięki,Józefinko![]()
![]()
![]()
Kot zawieziony,krew na morfologię pobrana,cukier w normie
.Na godzinę 13(oby nie pechową)przewidziana kastracja
Wetka oświeciła mnie,że źle karmię kotecka mojego najmilszego-bo nie powinnam mu kategorycznie dawać mięska
Tylko suche
Czekałam kiedy rzuci mi nazwę firmy
Mięsko dostaje raz dziennie,a przez cały dzień ma w miseczce suche.Drogie moje czarowne,a jak Wy karmicie swoje kocie pociechy?Wetka przedstawiła mi niemiłą wizję problemów nerkowych,jak Busio będzie miał 9-10 lat.Ratunku!!!
AYO pisze:Bujda na resorach![]()
Jezeli dajesz suche [po kastracji specjalne dla kastratów] i "coś na mokro" raz dziennie to wyślij wetke na orbitę, szczególnie, że mięsko czyste dajesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], jolabuk5 i 774 gości