Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 22:18 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

Nie zdążyłam wcześniej, ale szczęśliwej drogi :ok: I szczęścia Rolusiowi na nowej drodze życia :lol:
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 30, 2011 11:08 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

podróż prawie bardzo spokojna

dojechaliśmy
Roluś zwiedził ostrożnie mieszkanie, pobawił sie trochę i poszedł spać w swoim posłanku

na razie jeszcze trochę wystraszony ale w nocy skorzystał już z kuwety, zjadł, dziś się pobawił i poszedł spać

jeszcze przed odjazdem ze stolicy zaglądnę do niego, bo potem może za rok go zobaczę :(

ale wiem że jest w bardzo dobrych rękach :)

wieczorem jak już będę w domu wstawię parę zdjęć

velvet

Od: Wto kwi 11, 2006 16:27

Post » Pon sty 31, 2011 9:36 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

późno wróciłam już nie dałam rady włączyć kompa

ale Roluś mnie żegnał z kanapy :)
leżał wyciągnięty

jeszcze się stresuje, to normalne ale mam nadzieję że wszystko bedzie ok
będę z opiekunami w kontakcie, może i oni coś napisza tutaj

ja zdjęcia wkleje po pracy wieczorkiem

velvet

Post » Nie lut 06, 2011 15:01 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

Ja tam cały czas czekam na zdjęcia Rolusia :twisted:
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 07, 2011 9:11 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

a ja nie wstawiałam bo myślałam że nikogo to nie interesuje juz ....... :oops:

velvet

Post » Pon lut 07, 2011 9:19 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

Mnie interesuje jak najbardziej :) Chwycił mnie za serce niesamowicie...

Daj również proszę znać czy na dzień dzisiejszy też wszystko ok, jak aklimatyzacja, czy miłość jest odwzajemniona?
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 07, 2011 21:52 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

tu leży szefu na kanapie
Obrazek Obrazek Obrazek

teraz na podłodze Obrazek Obrazek Obrazek

generalnie jest wszystko ok
właśnie dziś rozmawiałam z dużym
no i jestem troszkę zła
bo kąpali kota wczoraj, a mówiłam że nie ma takiej potrzeby
i dziś byli u weta - specjalnie szukałam polecanej przez forumowiczów lecznicy, zresztą sami chcieli, niestety wet a wet to naprawdę czasem duża różnica -
a oni poszli gdzies tam blisko, i kot został powtórnie odrobaczony, od razu za jednym machem zaszczepiony, i to jeszcze na wściekliznę dodatkowo :evil: także jestem trochę zła, bo wszystko tłumaczylam, że najpierw odrobaczyć, potem za jakiś czas zaszczepić, wszystko powoli , i nie kąpać, a tu nic mnie nie posłuchali ...

przynajmniej w domu wiem że jest dobrze, jest głaskany przytulany, bawi się Roluś w nocy jak wściekły mały kotek :lol:
dziś musiałam przerwać rozmowę bo przyszła do mnie znajoma ze znalezionym połamanym kotkiem który spadł komuś z balkonu ..... ale jutro zadzwonie i dowiem się reszty co i jak z Rolusiem

i będę mieć zdjęcia nowe

velvet

Post » Pon lut 07, 2011 21:55 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

a to kicia ze złamaną miednicą, nie może chodzić ...... :( :( Obrazek Obrazek

i nikt jej nie szuka ....., bo łaziłam godzinę wokoło wieżowca gdzie spadła i ani żywej duszy :evil:

velvet

Post » Pon lut 07, 2011 22:04 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

O kurczę, i co będzie z malutką? :(

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Pon lut 07, 2011 22:05 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

Nawet nie wiedziałam że Roluś wątasa ma 8O

Powiem Ci że bardzo mi się nie podoba jak się zachowali Duzi Rolka.
Znaczy że Twoje rady mają w ... wiadomo gdzie.
Niepokoi taka postawa bo i w kwestii okien mogą zrobić po swojemu :?
Mam jakąś obsesję na temat złych DS ostatnio i jak czytam takie rzeczy to mnie w dołku ściska.

A koteczka połamana? Jakie rokowania?

Masz może jakieś fajne fotki bąbli?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pon lut 07, 2011 22:18 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

co do Dużych Rolka mam nadzieję że to tak wyszło teraz niefajnie ...

bo generalnie jest ubóstwiany kot,
balkon zabezpieczą

ja się boję że za bardzo będą chcieli dbać o Rolka, i że z tego powodu za dużo na raz czegoś właśnie zrobia ...
no ale trzeba byc dobrej myśli

jakby co pojadę .... :roll: po kota :)

a kiciunia jest w lecznicy, będzie leczona na koszt miasta, a potem będzie szukać domu, chyba że znajdzie się właściciel
jutro rozkleję tam w wieżowcu ogłoszenia, może się znajdzie
nie ma jak widać zabezpieczonego balkonu ale w Stalowej to można na palcach jednej ręki policzyć kto ma zabezpieczony balkon ... :roll:

Piccolo już wysyłam mailem

velvet

Post » Pon lut 07, 2011 23:03 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

Dziękuję za zdjęcia Rolka :) Po prostu miodzio :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 07, 2011 23:55 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

Zdjęcia boskie Rolandzika :1luvu:
Oby duzi chcieli po prostu dobrze i przedobrzyli,bo szkoda by było by dobre rady mieli w.....
A kiciunia biedulka i tak się kończy niezabezpieczanie balkonu,bo przecież kot nie jest samobójcą i nie skoczy :evil:
A jak skoczy i przeżyje to znaczy,że chce na wolność :evil:
Obym się myliła i może ktoś się po nią odezwie,ale raczej wątpię.

I teraz tak pomyślałam,może ktoś ją wyrzucił celowo 8O :?: Różne rzeczy się dzieją :(

A jak Malinka?Co u niej ?

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Wto lut 08, 2011 10:07 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

też sobie pomyślałam że może celowo ktoś wyrzucił kiciunię .... :roll:

a odnośnie Malinki to ma się dobrze jak na warunki w jakich żyje
bryka po polu, spi w piwnicy , ma czysciutkie suche posłanka, wcina kurczaczka surowego
musze się wziąć ostro za szukanie jej domu
szczerze to ją troche zaniedbuję, bo jak się teraz czyta o tych nieudanych adopcjach to aż się boję ja gdzieś dać ....

najchętniej bym ją wzięła do siebie ale ja dopiero będę mogła za jakies dwa lata, jak postawimy dom ........ :roll:

velvet

Post » Wto lut 08, 2011 10:09 Re: Roluś jedzie do DS, Malinka nadal w piwnicy ...

a to dostałam na meila

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

velvet

[poprzednia][następna]