TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 19:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Strasznie dziękuje za życzenia :)

Wątku swojego nie mam, tu się zadomowiłam i tu mi dobrze :mrgreen:

Ja jeszcze tak pozwolę sobie na moje prywatne życzenie- aby Matyldzia zdrowiała nam pięknie i w pełni mogła się cieszyć z kącika u nas :piwa:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Pon lut 07, 2011 20:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Obrazek
z prawie podobizna Matylduni :1luvu: :ok:

siostrzyczko, wszystkiego najlepszego, zdrowka, spelnienia marzen, kupe kasy i... wszystkiego, czego dusza zapragnie :1luvu:

A ja mojej - juz chyba moge mowic - przyszlej Duzej sle urodzinowe mizianki z mruczankami.
Matylda

My tez spieszymy z pomruczonkami urodzinowymi dla cioci, ktorej zawdzieczamy nasz przyszly domek :1luvu:
Maniek i Rysiek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 07, 2011 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Petka pisze:Oj, sama też bym chciała wygłaskać wszystkie koteczki.
Kociara jak będziesz następnym razem głaskać mruczki to proszę wygłaskaj o jeden raz więcej ode mnie Czorta. :1luvu: :1luvu:
I Ozziego. :1luvu: :1luvu:

hehe, czy Czorta choc smyrne-nie obiecuje... ale Ozziego... wymiziam, wycaluje, wysmyram, wyczesze... wszystko jak lubi najbardziej :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lut 07, 2011 23:22 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kociara82 pisze:Obrazek
z prawie podobizna Matylduni :1luvu: :ok:

siostrzyczko, wszystkiego najlepszego, zdrowka, spelnienia marzen, kupe kasy i... wszystkiego, czego dusza zapragnie :1luvu:

A ja mojej - juz chyba moge mowic - przyszlej Duzej sle urodzinowe mizianki z mruczankami.
Matylda

My tez spieszymy z pomruczonkami urodzinowymi dla cioci, ktorej zawdzieczamy nasz przyszly domek :1luvu:
Maniek i Rysiek

Kociaro z takim darem to Ty powinnaś felietony pisać, już nie jedna ciocia stwierdziła, że potrafisz złapać za serce swoimi postami :) (ja mówię całkiem serio- dziewczyno pisz do jakiejś gazety "zwierzęcej" :D )

Sis, bardzo dziękuję za życzenia :1luvu:
Matyldzie, Maniusiowi i Rysiowi śle buziaki :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Pon lut 07, 2011 23:26 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Wszystkiego NAJ i od nas :birthday: :birthday: :birthday:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lut 08, 2011 9:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Mruczki na pierwszą zapraszam.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto lut 08, 2011 11:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Dziś jest 8 luty i to właśnie dziś mija rok jak Eustaszek jest u mnie :lol:

A był to ciężki rok :roll: , Miednica połamana była w pięciu miejscach i ogon też który było trzeba było amputować , nie sikał i przez pierwsze tygodnie był codziennie pęcherz wyciskany , wiele zastrzyków , leków , wielkiego strachu czy zacznie kiedykolwiek sam sikać Problem z chodzeniem , rehabilitacja ....

A teraz już jest o wiele lepiej ,pampersy dobrze znosi choć nadal się zdarza i to dość często zatrzymania moczu i trzeba masować , masować a jak to nie pomaga to i trzeba wyciskać lub cewnikować , leki podawać ...
Z chodzeniem jest o wiele lepiej , biega a czasem nawet dostaje młodzieńczej głupawki
To nie ten sam kot co był rok temu , bardzo cierpiący i wystraszany ...

Dziękuje Wam że jesteście z nami :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ze zawsze mogę na was liczyć , dziękuje za pomoc finansową bo bez niej nie dała bym rady o Eustaszka walczyć , bardzo też dziękuje za podnoszenie wątku , za kciuki , za dobre słowo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzięki Wam Eustaszek ma sile aby dalej walczyć o każdy dzień i każda noc .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lut 08, 2011 18:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

ma sily sporo, to fakt :) powiedzialam mu w niedziele, ze go podziwiam za te sile wlasnie :) i ze jestem dumna z niego, ze tak wspaniale walczy, ze taki dzielny jest :) Walczy, bo ma dla kogo zyc, wie, ze Justa kocha go najbardziej na swiecie jak wlasne dziecko, ze zrobi bez wahania wszystko dla niego... to jest wieeeeeeeelka milosc z obu stron :1luvu:

Kociara82

Post » Wto lut 08, 2011 19:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

cześć kotki :kotek:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lut 08, 2011 23:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

jak sie Monia upora, to beda fotki :) Tylko uwaga! Na niektorych jestem i ja (przypadek), radze wiec porzadnym antywirusem je zeskanowac, nawet skaner on line, bo ja dzialam na kompy jak wirus :D w najlepszym przypadku sie wieszaja :ryk: wiec... mozna te fotki razem ze mna umiescic na miau, ale ogladacie na wlasna odpowiedzialnosc :ryk: zeby nie bylo " a nie mowilam " :ryk:

Kociara82

Post » Śro lut 09, 2011 0:10 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Chciałam zrobić rozliczenie za styczeń ale po pierwszych wpisach na brudno juz oczy łzawią i nie dam dziś rady :roll: :oops:
Jutro do weta z Myszunią ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lut 09, 2011 9:18 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Myszunia :ok: :ok: :ok:

Czekamy na fotki. :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lut 09, 2011 9:59 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kociaro, mówisz że jak wirus działasz? :ryk:
To ja mam chyba wyjątkowego kompa, bo mi się nie zawiesił jak dostałam maila od Ciebie 8)

Mrusie skakać na pierwszą, niech domki widzą i zabierają do siebie :1luvu:

Za Myszunie :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Śro lut 09, 2011 13:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

no, mialas farta poprostu :D tym razem.... :ryk:

Justa&Zwierzaki pisze:Chciałam zrobić rozliczenie za styczeń ale po pierwszych wpisach na brudno juz oczy łzawią i nie dam dziś rady :roll: :oops:
Jutro do weta z Myszunią ...

spoko, nie tlumacz sie, przeciez wszyscy wiedza, ze bedzie predzej czy pozniej, wszyscy wiedza, ze mozesz zapomniec wielu rzeczy, ale o rozliczeniu
NIGDY :ok: :ok:

Kociara82

Post » Śro lut 09, 2011 13:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Myszuniu :ok: :ok: cioteczki sa z Toba :ok:

Kociara82

[poprzednia][następna]