Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 20:49 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Tak trzymaj Julek :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 06, 2011 21:08 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:(...)Ciekawe tylko, jak będzie dawał sobie radę podczas tych dwóch tygodni bez bioxetinu, czy nie przypomni mu się przypadkiem jego nikczemne hobby :twisted: :roll: Bo jeśli się przypomni, to chyba z rozpaczy utopię się we własnym klozecie.
Pomyśl, ile tam może być różności i co można złapać :mrgreen:

A tak już na poważniej, będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon lut 07, 2011 0:10 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Drukarka na razie mniej więcej naprawiona, ale nie wiadomo, czy zechce ze mną współpracować dłużej, bo problem tkwi najprawdopodobniej w przekrzywionych 'łapkach' mechanizmu pobierającego papier.
Tak czy inaczej: Yavien, przeogromne dzięki :1luvu:

Lisio siedzi koło mnie i odmawia solenną modlitwę pod adresem pasztetu z fasoli :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lut 07, 2011 0:16 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Modlący się powinni zostać nagrodzeni 8)

Obrazek

bubor

Post » Pon lut 07, 2011 0:19 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Poczęstowałam padalca, ale tylko kawałeczkiem :kotek:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon lut 07, 2011 8:11 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Witam :)
Śpieszę donieść, ze wczoraj oddałam wszystkie fanty jamkasicy :)

No i oczywiście ciszę sie, ze poznałam Ciebie i Twoje wspaniałe stadko futer :)

Wielbłądzio pisze: nie macie pojęcia jaka to ulga znowu czuć w mieszkaniu zapach płynu do podłogi, odświeżacza powietrza czy kadzidełek zamiast woni kociego moczu :twisted:

ja nic nie czułam , jaki koci mocz 8O przewrażliwona jesteś :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon lut 07, 2011 9:23 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Pisałaś, że szukasz pracy, nie wiem, na ile znasz języki, ale :
MSZ szuka na czas prezydencji na umowę-zlecenie: http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,9 ... IKOWY.html zob też dzisiejsza GazetaPraca, "Będzie prezydencja, jest robota"
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lut 07, 2011 15:31 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

EdytaB_a pisze:Witam :)
Śpieszę donieść, ze wczoraj oddałam wszystkie fanty jamkasicy :)

No i oczywiście ciszę sie, ze poznałam Ciebie i Twoje wspaniałe stadko futer :)

Wielbłądzio pisze: nie macie pojęcia jaka to ulga znowu czuć w mieszkaniu zapach płynu do podłogi, odświeżacza powietrza czy kadzidełek zamiast woni kociego moczu :twisted:

ja nic nie czułam , jaki koci mocz 8O przewrażliwona jesteś :)

Zgadza się, moje dzieci są naprawdę wspaniałe :mrgreen: :1luvu:

Nie jestem przewrażliwiona, tylko na tę chwilę Licho już od minimum jakichś dwóch tygodni nie szczy po kątach, to i (chyba) nie śmierdzi. Był moment, kiedy lał po 3-4 razy dziennie, w różne miejsca - nawet jeżeli nadążałam z samym sprzątaniem, to smród i tak zostawał, ponieważ mocz dostawał się np. za panele przy podłodze czy za szafki kuchenne, skąd był zupełnie nie do usunięcia :twisted: Naprawdę śmierdziało i byłam wobec tego bezradna.
Drugi dzień bez leku. Na razie sucho.

Oba koty ukłute. Ropuszek po wbiciu igły nawet nie miauknął 8O , nie próbował się wyrywać, gryźć ani nic takiego. Ideał. Młoda oczywiście potwornie wyła i próbowała spieprzyć, ale jakoś się udało, sposób jopop jest rzeczywiście skuteczniejszy niż zawijanie gadziny w koc :wink:

A u mnie klasyczna degrengolada :( , nie ma o czym pisać.

Wielbłądzio

Post » Pon lut 07, 2011 21:57 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wstałam.
Mdli mnie :( I zimno jakoś :(

Jutro rano jadę na Ochotę na rozmowę w sprawie jakiejś marnej, nudnej pracy za grosze, w dodatku chyba tylko na zlecenie, nie na etat :( To mogłoby być ewentualnie COŚ na przetrwanie, nie na stałe - nie wiem, czy w ogóle warto, ale mam już dosyć własnego nieróbstwa. Mam dosyć tej totalnej bidy, siedzenia w domu, codziennego uciekania w sen, lenistwa i pasożytnictwa :oops: Resztek pieniędzy (resztek oczywiście już z tych 'kocich', bo swoich nie mam od paru tygodni :() starczy mi co najwyżej na miesiąc, góra półtora. I co dalej :( ...?
A jeśli w międzyczasie zachoruje jeszcze któryś z Drani, to chyba pójdę się puszczać :twisted:
Tylko obawiam się, że nie byłabym dobra w tym fachu - kompletnie nie mam tego we krwi :twisted: Jeszcze moment i zacznę żałować, że nie mam :twisted: - chyba bardzo źle już ze mną, BARDZO :roll:

Wielbłądzio

Post » Pon lut 07, 2011 22:03 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Może i marna ta praca ale zawsze to coś , rozruszasz się wyjdziesz do ludzi to też się liczy :)
W międzyczasie będziesz mogła z większym spokojem szukać czegoś ciekawszego :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pon lut 07, 2011 22:12 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:A jeśli w międzyczasie zachoruje jeszcze któryś z Drani, to chyba pójdę się puszczać :twisted:
Tylko obawiam się, że nie byłabym dobra w tym fachu - kompletnie nie mam tego we krwi :twisted: Jeszcze moment i zacznę żałować, że nie mam :twisted: - chyba bardzo źle już ze mną, BARDZO :roll:

Nie no spoko. Ja w czwartek powiedziałam Straszakom Miejskim, że utrzymuję się z nierządu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon lut 07, 2011 22:15 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Hmm... A gdzie zazwyczaj stoisz, jeśli mogę wiedzieć 8) ?
Bo będę czuła się bardzo niepewnie w TYM nowym fachu, z doświadczoną koleżanką zawsze byłoby mi raźniej :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Pon lut 07, 2011 22:23 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:Hmm... A gdzie zazwyczaj stoisz, jeśli mogę wiedzieć 8) ?
Bo będę czuła się bardzo niepewnie w TYM nowym fachu, z doświadczoną koleżanką zawsze byłoby mi raźniej :mrgreen:

Na Ludnej 8) Bo tam pracuję :ryk:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon lut 07, 2011 22:26 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

OK, to dam Ci znać, kiedy zaczynam :mrgreen:
Tylko czy aby na pewno starczy klientów dla nas obu :conf: ? Bo przecież nie będę Ci podbierać, nie mogę być taką :pig:
:ryk:

Wielbłądzio

Post » Pon lut 07, 2011 22:34 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:OK, to dam Ci znać, kiedy zaczynam :mrgreen:
Tylko czy aby na pewno starczy klientów dla nas obu :conf: ? Bo przecież nie będę Ci podbierać, nie mogę być taką :pig:
:ryk:

Jeśli chodzi o tych Panów Straszaków Miejskich to możesz mieć ich obu. Oddaję walkowerem i jeszcze mogę coś gratis dorzucić 8)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

[poprzednia][następna]