Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pomyśl, ile tam może być różności i co można złapaćWielbłądzio pisze:(...)Ciekawe tylko, jak będzie dawał sobie radę podczas tych dwóch tygodni bez bioxetinu, czy nie przypomni mu się przypadkiem jego nikczemne hobby![]()
Bo jeśli się przypomni, to chyba z rozpaczy utopię się we własnym klozecie.
Wielbłądzio pisze: nie macie pojęcia jaka to ulga znowu czuć w mieszkaniu zapach płynu do podłogi, odświeżacza powietrza czy kadzidełek zamiast woni kociego moczu![]()
EdytaB_a pisze:Witam
Śpieszę donieść, ze wczoraj oddałam wszystkie fanty jamkasicy
No i oczywiście ciszę sie, ze poznałam Ciebie i Twoje wspaniałe stadko futerWielbłądzio pisze: nie macie pojęcia jaka to ulga znowu czuć w mieszkaniu zapach płynu do podłogi, odświeżacza powietrza czy kadzidełek zamiast woni kociego moczu![]()
ja nic nie czułam , jaki koci moczprzewrażliwona jesteś
Wielbłądzio pisze:A jeśli w międzyczasie zachoruje jeszcze któryś z Drani, to chyba pójdę się puszczać![]()
Tylko obawiam się, że nie byłabym dobra w tym fachu - kompletnie nie mam tego we krwiJeszcze moment i zacznę żałować, że nie mam
- chyba bardzo źle już ze mną, BARDZO
Wielbłądzio pisze:Hmm... A gdzie zazwyczaj stoisz, jeśli mogę wiedzieć?
Bo będę czuła się bardzo niepewnie w TYM nowym fachu, z doświadczoną koleżanką zawsze byłoby mi raźniej
Wielbłądzio pisze:OK, to dam Ci znać, kiedy zaczynam![]()
Tylko czy aby na pewno starczy klientów dla nas obu? Bo przecież nie będę Ci podbierać, nie mogę być taką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, kasia.winna, zuzia115 i 11 gości