Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:MartynaP pisze:terenia czy mogłabys w jednym poscie na pierwszej stronie wkleic linki do bazarkow
juz jest nowy watek w tamtym Dorotka podawala linki a tu niema
pozniej najwyzej kazdy prowadzacy bazarek puści ci pw ze zakonczony to dopiszesz
hmmm ??
Pewnie, że mogę
Dorota Wojciechowska pisze:Oj Marcin chyba lenka ci wpadła ......w obiektyw - takie piękne zdjęcia.
jadziaII pisze:Witam
Dzis dzwonila p.Grzybowa ta z 3-go Maja odnosnie tej malej podrzuconej po swietach co pisalam, zeby ja zabrac wiec pojechalismy i zabralismy kotka no faktycznie maly, ale pojechalsmy prosto do lecznicy, i sie okazalo ze kotek maly co nie oznacza mlody ma tak ok.2,5-3 lata.
Zęby zepsute i okamieniale, dziasla tez fatalne, wiec od razu zostala na zabieg sterylizacji i zrobienia zambkow jutro ja odbieramy po tych zabiegach /koszty nie beda obciazac KCh/.
Jesli Ewa sie zgodzi to ja umiescimy w KCh, a jak nie to nie mam jeszcze pomysla![]()
Wiesiu jest w kontakcie z p.ze stalowej - jeszcze kotow nie polapala i nie wiadomo kiedy to sie stanie, bo sie nie da czy cos takiego. Pewnie nie chce zostac poturbowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości