KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 23:55 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Przekleiłam na 1 stronę dyżury w Kociej Chatce na przyszły tydzień :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lut 07, 2011 0:00 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

terenia1 pisze:
MartynaP pisze:terenia czy mogłabys w jednym poscie na pierwszej stronie wkleic linki do bazarkow :?:
juz jest nowy watek w tamtym Dorotka podawala linki a tu niema

pozniej najwyzej kazdy prowadzacy bazarek puści ci pw ze zakonczony to dopiszesz

hmmm ??

Pewnie, że mogę :D

super :)
bedzie nam łatwiej

jeszcze tu sa bazarki :

viewtopic.php?f=20&t=123692&start=0
viewtopic.php?f=20&t=123693&start=0
viewtopic.php?f=20&t=123702&start=15
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lut 07, 2011 10:06 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

2 dni mnie nie było i tu takie zmiany? Alienor pozdrawia z Kotori (moja-moja), Rukią (dawniej Kropka) oraz tymczasami: Julinką i Koibito czyli w skrócie Koi. Mam też tymczasowo Stellę bezogonkę z Rudy Śląskiej, ale to tylko tymczasowy tymczas. To ona spowodowała u mnie panikę tym, że po odrobaczeniu wymiotowała - okazało się, że ma podrażniony żołądek i tyle :ok:

I moje tymczasy nie mają dziwnych imion tylko oryginalne i dopasowane do osobowości :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 07, 2011 10:16 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

gosiakot pisze:Na koniec uprzejma prośba: zrobiłam parę zdjęć Kasi i Lejdi -czy ktoś byłby uprzejmy umieścić je na forum- zdjęcia prześlę mailem :)

Uprzejmie zamieszczam zdjecia Kasi i Lejdi :wink:

Obrazek...Obrazek...Obrazek.....
Obrazek...Obrazek...Obrazek....Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lut 07, 2011 12:13 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Iweta pisze:
gosiakot pisze:Na koniec uprzejma prośba: zrobiłam parę zdjęć Kasi i Lejdi -czy ktoś byłby uprzejmy umieścić je na forum- zdjęcia prześlę mailem :)

Uprzejmie zamieszczam zdjecia Kasi i Lejdi :wink:

Obrazek...Obrazek...Obrazek.....
Obrazek...Obrazek...Obrazek....Obrazek

:ok: :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lut 07, 2011 12:31 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Witam,

Obrazek

Wraz z Leną zapraszamy na obejrzenie nowych zdjęć:

Czandry, Perełki, Frytki

..no i oczywiście swoich własnych ;>)

...jeszcze czekają w kolejce: Lejdi oraz Moira - jak ktoś doda na stronie, to proszę dać znać - wrzucę ich zdjęcia (Lejdi niestety mam tylko jedno):

Obrazek

Pozdrawiamy :>)

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Pon lut 07, 2011 12:52 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Oj Marcin chyba lenka ci wpadła ...... :1luvu: w obiektyw - takie piękne zdjęcia.

A tu muszę się pochwalić wynikami ostanich nauk Marcina :D
Zdjęcie przed nauką Obrazek
i w tym samym czasie zdjęcie po naukach Matcinowych :ok: Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lut 07, 2011 12:54 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Oj moje piękne kociambry, wrażliwe, niekłopotliwe, nierozrabiające i nikt ich nie chce :cry:
Alfik Obrazek
Bikuś Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lut 07, 2011 13:01 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Dorota Wojciechowska pisze:Oj Marcin chyba lenka ci wpadła ...... :1luvu: w obiektyw - takie piękne zdjęcia.

...bo piękna z niej kociasta ;>D

Dorota Wojciechowska pisze:i w tym samym czasie zdjęcie po naukach Matcinowych :ok:
Obrazek

O kurczę.. patent ze sreberkiem aż tyle rozświetlenia dał? 8O

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Pon lut 07, 2011 13:08 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

całek pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Oj Marcin chyba lenka ci wpadła ...... :1luvu: w obiektyw - takie piękne zdjęcia.

...bo piękna z niej kociasta ;>D

Dorota Wojciechowska pisze:i w tym samym czasie zdjęcie po naukach Matcinowych :ok:
Obrazek

O kurczę.. patent ze sreberkiem aż tyle rozświetlenia dał? 8O

Noooooo :lol:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lut 07, 2011 14:59 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Meldujemy się :D Też mnie dwa dni nie było i czytam ten watek już pół godziny ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Pon lut 07, 2011 15:09 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Witam
Dzis do poludnia bylismy dojrzec do tej Kasi bo rano Bozenka dwonila, ze nic nie je no faktycznie, ale jak otworzylam musik to jadla z pudeleczka natomiast z miseczki nie.
No jest troche wycofana i siedzi w kuwetce, ale ogolnie nie wykazuje stanu chorobowego, jutro rano jedzie na sterylke wiec wieczorem ani jutro rano nie dawac jesc.
A potem sie zobaczy czy nadaje sie do adopcji bo tak ogolnie to nie jest zla tylko ogolnie wystraszona moze ja ten boks ogranicza no napewno :( Dzis ja wymizialam w boksie i nic sie nie dzialo. Ale wczoraj przy lapaniu Wiesiu niezle zostal poturbowany, mimo klatki lapki, ale to nie winic kota bo kazdy by gryzl jakby go lapali :D
Dzis dzwonila p.Grzybowa ta z 3-go Maja odnosnie tej malej podrzuconej po swietach co pisalam, zeby ja zabrac wiec pojechalismy i zabralismy kotka no faktycznie maly, ale pojechalsmy prosto do lecznicy, i sie okazalo ze kotek maly co nie oznacza mlody ma tak ok.2,5-3 lata.
Zęby zepsute i okamieniale, dziasla tez fatalne, wiec od razu zostala na zabieg sterylizacji i zrobienia zambkow jutro ja odbieramy po tych zabiegach /koszty nie beda obciazac KCh/.
Jesli Ewa sie zgodzi to ja umiescimy w KCh, a jak nie to nie mam jeszcze pomysla :(
Wiesiu jest w kontakcie z p.ze stalowej - jeszcze kotow nie polapala i nie wiadomo kiedy to sie stanie, bo sie nie da czy cos takiego. Pewnie nie chce zostac poturbowania :)
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon lut 07, 2011 16:10 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

jadziaII pisze:Witam
Dzis dzwonila p.Grzybowa ta z 3-go Maja odnosnie tej malej podrzuconej po swietach co pisalam, zeby ja zabrac wiec pojechalismy i zabralismy kotka no faktycznie maly, ale pojechalsmy prosto do lecznicy, i sie okazalo ze kotek maly co nie oznacza mlody ma tak ok.2,5-3 lata.
Zęby zepsute i okamieniale, dziasla tez fatalne, wiec od razu zostala na zabieg sterylizacji i zrobienia zambkow jutro ja odbieramy po tych zabiegach /koszty nie beda obciazac KCh/.
Jesli Ewa sie zgodzi to ja umiescimy w KCh, a jak nie to nie mam jeszcze pomysla :(
Wiesiu jest w kontakcie z p.ze stalowej - jeszcze kotow nie polapala i nie wiadomo kiedy to sie stanie, bo sie nie da czy cos takiego. Pewnie nie chce zostac poturbowania :)

Jadziu jasne ze znajdzie sie miejsce ale muszę sie zastanowić w takim razie co robić bo nam miejsca w klatkach braknie na sterylki. Puchatka jest szczepiona, trzeba ją przerzucić na część zdrową, zobaczymy co Coffie na to. Może Mojrę i Ledi nie sterylizować tylko podjadę jutro i zaszczepię i po kilku dniach wrzucę na część zdrową. Potem po kolei bysmy je wysterelizowali. Apasz po operacji bedzie musiał być w klatce, okazało się, że miał już kiedyś cięty brzuch, jest na nim blizna. Frytka na razie nie nadaje się absolutnie do szczepienia, chodzic wolno tez nie moze bo musi mieć specjalistyczne jedzenie.

a ktoś wie ile mamy klatek wolnych? powinna być ta czarna i chyba jakieś królicze.

a tej kobicie ze Stalowej to trzeba załatwić klatke -łapkę bo będzie do maja łapała

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lut 07, 2011 16:26 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Koi jednak dziś jeszcze nie idzie do adopcji, ale co się odwlecze to nie uciecze jak mówią.

Mam w domu klatkę po świnku morskim - ale ona ewentualnie jak dla malucha czy dwoch, dla dorosłych lub podlotków kocich sie nie nada
:( Ewentualnie mogę oddać tą rozlatującą się nieco tereniową chyba klatkę, ale to trochę problem jeśli teraz już :?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 07, 2011 18:49 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

odrazu pisalam ze pani ze stalowej nieumie łapac kotow wiec niema co liczyc ze jej sie to uda :?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

[poprzednia][następna]