Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 11:42 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Oj, dawno o Bąbelku nie pisałam.
Może dlatego, że o takim urwisie aż wstyd pisać :wink:
Bąbelek nadal jest kotem nadaktywnym, który zamęcza wszystkich dookoła :twisted:
Smużkę to już tak uwielbia molestować, że aż strach :wink: Ale i tak Ona jedyna gotrochęlubi :lol: No i piesy, no i ja.
Muszę wreszcie zrobić jakieś zdjęcia żeby pokazać Wam jak Bąblisko pięknie wyrosło!!!
Przesłodki, ujmujący z niego łobuz, ale łobuz. Ależ ja go uwielbiam :mrgreen:

Gosiu, jeśli chodzi o odszkodowanie to wyjaśniłam wszystko i wówczas się okazało, że i tak żadne towarzystwo ubezpieczeniowe nie wypłaca odszkodowania w przypadku powodzi spowodowanej wystąpieniem wód gruntowych :( :evil:
A ja ciągle pompuję...
Przede mną ratowanie, osuszanie murów, zdzieranie podłóg, wymiana izolacji poziomej, montaż pompy automatycznej oraz doprowadzenie drenu melioracyjnego.
To wszystko dopiero gdy wody gruntowe opadną. Póki co, staram się o tym nie myśleć, tylko dziarsko pompować :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 03, 2011 11:43 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

no właśnie, dawno Bąbelka nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiu, oj to Cię czekają wydatki :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 03, 2011 11:45 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

magdaradek pisze:no właśnie, dawno Bąbelka nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiu, oj to Cię czekają wydatki :(

Megawydatki :(

A Bąbelek przepiękny jest :1luvu: W weekend go obfocę :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lut 03, 2011 12:18 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

U dziadków w piwnicy woda zeszła i puki co nie napływa więc może i u Was jest szansa że opadnie :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lut 07, 2011 16:26 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Daj Asiu zdjątka Bąblicha na pocieszenie. :oops:
Pokaż chłopaczka. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lut 11, 2011 11:26 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

selene00 pisze:Daj Asiu zdjątka Bąblicha na pocieszenie. :oops:
Pokaż chłopaczka. :1luvu:

Iwonko :1luvu: postaram się zrobić fotki w ten weekend.
Z Bąbelka naprawdę śliczny chłopaczek. Jest moim wielkim pocieszycielem, nadal zlizuje mi łezki z policzków i każe pamiętać, że warto, że często się udaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że nigdy nie wolno się poddać, usiąść i załamać rąk!!! Że trzeba działać :D Taaaak, działać to On potrafi :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lut 11, 2011 18:08 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Witaj kochanie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Myslami jestem z Wami i przesyłam wirtualne buziaki!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lut 14, 2011 9:28 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Kasieńko :1luvu: , dziękujemy za pamięć!!! I za śliczną fotkę - kogoś mi ten kotek przypomina...

A teraz kilka nieudolnych prób pokazania Bąbla :wink: :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Bąbelek podstępnie odsuwa krzesełko z wujkiem Planetą, bo nie lubi konkurencji - Smużka jest jego i tylko jego :wink:
Obrazek

Obrazek

Panienka z okienka i Bąbelek u jej stóp :wink:
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lut 14, 2011 9:31 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Bąbel urósł bardzo, a Planety to ja nie znałam 8O
piękny pingwin :1luvu:

a czemu Planeta ma na imię? ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lut 14, 2011 9:45 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Matko, jak Bąbelek już wielki :1luvu:

gosiaa

Post » Pon lut 14, 2011 9:52 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

magdaradek pisze:Bąbel urósł bardzo, a Planety to ja nie znałam 8O
piękny pingwin :1luvu:

a czemu Planeta ma na imię? ;)

Imię wzięło się od tytułu książki, na której kocio zasnął gdy tylko trafił do mnie - "Planeta Pana Sammlera".
Myślałam, że to dziewczynka i tak mi się spodobało :wink: Po wizycie u weta okazało się, że Planeta jest wykastrowanym kocurkiem :wink:
Radośnie wyrzuconym podczas wakacji prze swoją pierwszą "rodzinę" :evil:

Bąbel jest już taki doroślasty :wink: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lut 14, 2011 11:46 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Jakie CUDA!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lut 14, 2011 14:55 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Aśka,przy drugiej fotce doznałam uszczerbku na zdrowiu ( skręcenie szyi ) .Jak nic jesteś mi winna prywatną wizytę u specjalisty i to dobrego :wink:

Nie mogę pozwolić aby innych to spotkało bo się dziewczyno nie wypłacisz :P

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 14, 2011 16:36 przez Małgocha Pe, łącznie edytowano 1 raz
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pon lut 14, 2011 14:58 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Dzięki, Małgosiu :lol:
Zapraszam na masaż :mrgreen:
Musisz mnie nauczyć jak to się odwraca, bo ja wiesz... nierozgarnięta :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lut 14, 2011 15:21 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Najpierw odwracasz, potem wczytujesz :)

gosiaa

[poprzednia][następna]