Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katebush pisze:Babcia rozpieszcza Krolewne, a Krolewna dba o zajecie dla Babci. Zwiazek idealny
Tweety pisze:katebush pisze:Babcia rozpieszcza Krolewne, a Krolewna dba o zajecie dla Babci. Zwiazek idealny
okazuje się, że nie tylko dla niej.
Jako, że babcia ma w telefonie domowym, takim z dużymi klawiszami, przyporządkowane numery do wybrania jednym guzikiem, Marcyśka uznała, że o 5 rano, skoro Babcia śpi, to może pogawędzi z kimś innym i udało się jej wybrać numer do kuzynki mojego męża. Tamci myśleli, że Babcia może się źle czuje albo co ale jak po nawoływaniu "halo, Babciu", gdy już byli cali w nerwach, usłyszeli w końcu "mrauuu", to się wyjaśniło kto potrzebuje pomocy
Szalony Kot pisze:Ona jest genialna![]()
Tunisia pisze:ło matko zgubiłam ale znalazłam, nie wiem jak reaguje na same pasty odkłaczające bo jej nie podawałam tylko w karmie suchej miała chrupki na odkłaczanie, na przycinanie pazurków początkowo się kuliła a potem już bez problemów, ten pierwszy pazur taki "wyrodzony" wykoślawiony miała przycinany już dawno i on nie powinien się teraz mutować znowu
widzę że wszystko jest tak jak to sobie dla niej wyobrażałamżadnych wstrętnych i atakujących kotów i zasłużona, spokojna emerytura
no cóż ona już taka gadatliwa i nałóżkowa była - gdy tylko Celina była zmuszana spać w drugim pokoju
kurcze, a jak ona jej szukała przez cały wieczór poniedziałkowy![]()
mam straszne wyrzuty że teraz tak odpuściłam Majkę i Pchełekę ale nie ogarniam wszystkiego,
postaram się nadrobić/odrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 702 gości