Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasztanowa7 pisze:Najgorsze jest to, że odkąd mam dwa koty to one zajmują się sobą a ja nie mam do kogo się przytulić
ACHA13 pisze:kasztanowa7 pisze:Najgorsze jest to, że odkąd mam dwa koty to one zajmują się sobą a ja nie mam do kogo się przytulić
To może dla siebie adoptujesz pieseczka?mam akurat na tymczasie pół kilogramowe 2 miesięczne cudo
kasztanowa7 pisze:Uwielbiam zwierzęta i marzę o owczarku niemieckim, ale niestety nie mam warunków na psa. Mieszkam sama w bloku, dużo pracuję i bałabym się wychodzić na spacery późnym wieczorem u siebie na osiedlu
Żałuję
taizu pisze:kasztanowa7 pisze:Uwielbiam zwierzęta i marzę o owczarku niemieckim, ale niestety nie mam warunków na psa. Mieszkam sama w bloku, dużo pracuję i bałabym się wychodzić na spacery późnym wieczorem u siebie na osiedlu
Żałuję
No, z owczarkiem niemieckim to akurat inni Ciebie by się bali
kasztanowa7 pisze:Tak zmieniłam mu imię na YukiMam nadzieję, że forumowiczka Annaa się nie pogniewa...
![]()
Troszkę się do mnie poprzytulał i oślinił, ogólnie pozytywnie
kasztanowa7 pisze:Tak zmieniłam mu imię na YukiMam nadzieję, że forumowiczka Annaa się nie pogniewa...
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość