Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:ula-misia pisze:zaglądam-ale nie wiem co napisać![]()
![]()
ula-misia trzeba sie cieszyc,ze kolejna bida znalazla domek![]()
magdalena99 pisze:Ciepła pisze:ula-misia pisze:zaglądam-ale nie wiem co napisać![]()
![]()
ula-misia trzeba sie cieszyc,ze kolejna bida znalazla domek![]()
Asiu, naprawdę szczerze podziwiam, że potrafisz przedłożyć dobro koteczki i ewentualnych przyszłych kocich nieszczęść nad swoje własne odczucia, bo domyślam się ile Cię musiało kosztować rozstanie z Latte![]()
![]()
magdalena99 pisze:wiem, ten wątek też śledziłam![]()
![]()
![]()
magdalena99 pisze:Rozumiem doskonale, ja nie mogę się zdecydować na dt, choć nieraz serce się kraje, ale mam 16 letnią rezydentkę po 2 poważnych operacjach onkologicznych, której ze względu na stan zdrowia nie można zaszczepić. Gdyby nie to, pewnie już dawno bym się dokociła
magdalena99 pisze:Wiem, wiem,
dlatego w miarę możliwosci staram się pomagać najbardziej potrzebującym w inny sposób
magdalena99 pisze:Jestem z łódzkiego, konkretnie z Sieradza. Aktualnie jestem w stanie pomóc jedynie wsparciem finansowym.
magdalena99 pisze:Wiem, od dość dawna systematycznie czytam Twoje wątki, bo podziwiam Cię za to co robisz. I za Twoje racjonalne podejście. Ja, jak wspomniałam, mam tę schorowaną 16 - latkę Kitkę i jeszcze drugą kicię 13 letnią - Ginger, też po operacji, ale (odpukać) w niezłej kondycji. I staram się im zapewnić w miarę komfortowe życie, bo wcześniej wiele przeszły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości