Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:wistra pisze:Toszu, co to był za kocurek od Ciebie, ten czarny posypany srebrem?![]()
![]()
To był Jaruś
wistra pisze:Toszu, co to był za kocurek od Ciebie, ten czarny posypany srebrem?![]()
![]()
wistra pisze:No właśnie, ale ktoś powiedział, że Jaruś idzie do domu
Tosza pisze:Ja kalkulowałam, że może z dwa tysiące uda się zebrac.Ale jak widać nie doceniłam tych zielonych harpii
, które przyczepiały się do każdego przechodnia.Moja koleżanka, ta która przyniosła Jarusia, została przez jedną harpię zaatakowana trzykrotnie-ledwo uszła z życiem
![]()
Rozumiem że będzie drugi kotowóz?Kabriolet? W końcu lato idzie
![]()
Domy chętne na Jarusia jeszcze się nie odezwały, ale mam nadzieję, że to z powodu jeszcze wczesnej pory. Koty swoszowickie mają wyjątkowego pecha;każdy z nich przynajmniej raz miał już mieć dom. I to zgłaszali się bardzo fajni ludzie, do których nie miałam żadnych zastrzeżeń. Tylko że albo nie więcej nie odezwali, albo przysyłali smsa, że jednak nie.
Rumi. pisze:Witam Wasmam pytanko co do Abis'a(tego z przekrzywioną główką), czy ta główka wiąże ze sobą jakieś problemy w jego życiu? Co to za różnica jak on ma przekrzywioną główkę od "zdrowego kota", może nią ruszać normalnie? bo nie do końca rozumiem
Tosza pisze:Moja koleżanka, ta która przyniosła Jarusia, została przez jedną harpię zaatakowana trzykrotnie-ledwo uszła z życiem![]()
miszelina pisze:Rumi. pisze:Witam Wasmam pytanko co do Abis'a(tego z przekrzywioną główką), czy ta główka wiąże ze sobą jakieś problemy w jego życiu? Co to za różnica jak on ma przekrzywioną główkę od "zdrowego kota", może nią ruszać normalnie? bo nie do końca rozumiem
Abisa osobiście nie znam, ale sama mam kota z przekrzywionym łebkiem (Kikur w moim podpisie).
I zaręczam, że to w niczym kotu nie przeszkadza. Kikur biega i skacze jak zdrowy kot (bo jest zdrowy!), tylko spogląda troszkę z ukosa. Rusza głową normalnie, chociaż czasem wygląda tak, jakby kręcił nią jak sowa - przy patrzeniu w stronę "skręconą" ma zwyczaj najpierw ouszczania główki w dół, a potem przekręcania do góry. W drugą stronę obraca główę normalnie.
miszelina pisze:Rumi. pisze:Witam Wasmam pytanko co do Abis'a(tego z przekrzywioną główką), czy ta główka wiąże ze sobą jakieś problemy w jego życiu? Co to za różnica jak on ma przekrzywioną główkę od "zdrowego kota", może nią ruszać normalnie? bo nie do końca rozumiem
Abisa osobiście nie znam, ale sama mam kota z przekrzywionym łebkiem (Kikur w moim podpisie).
I zaręczam, że to w niczym kotu nie przeszkadza. Kikur biega i skacze jak zdrowy kot (bo jest zdrowy!), tylko spogląda troszkę z ukosa. Rusza głową normalnie, chociaż czasem wygląda tak, jakby kręcił nią jak sowa - przy patrzeniu w stronę "skręconą" ma zwyczaj najpierw ouszczania główki w dół, a potem przekręcania do góry. W drugą stronę obraca główę normalnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 78 gości