Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 05, 2011 12:03 Re: Jedyne takie Dranie.Dziuńka zdrowieje, za to Żaba się drapie

No cóż :roll: , od czegoś trzeba zacząć a naleśniki są dobre na początek :wink: , z czasem i kochanek się znajdzie 8)
a najlepiej kolejna miłość Twego życia a nie tylko zaspokajacz tych czy innych potrzeb :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lut 05, 2011 12:12 Re: Jedyne takie Dranie.Dziuńka zdrowieje, za to Żaba się drapie

Chrzanię te naleśniki, idę spać z moimi Brunetami.

Ale najpierw Nunu-tap mad`l sprzed chwili (zua Mamusia, zua, wzięła i obudziła kotecka :twisted: ):
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ta czarna smuga w lewym górnym rogu na przedostatnim zdjęciu to powiewający ogon Maćka :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lut 05, 2011 12:15 Re: Jedyne takie Dranie.Dziuńka zdrowieje, za to Żaba się drapie

Jak mogłaś :roll: , panna tak słodko spała :1luvu:

bubor

Post » Sob lut 05, 2011 19:32 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Sen. Wszystko tonie w wymuszonym śnie.
Dobrze, że chociaż koty tulą się i mruczą.
Ale i tak o niczym bardziej nie marzę niż o tym, żeby za którymś razem już się nie obudzić :(

EDIT: Prawie 21.00.
Obowiązki czekają, wszystko leży i kwiczy, a ja nie jestem w stanie do niczego się zmobilizować.
Chciałabym tylko uciec. Wracam do wyrka :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob lut 05, 2011 20:59 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:Sen. Wszystko tonie w wymuszonym śnie.
Dobrze, że chociaż koty tulą się i mruczą.
Ale i tak o niczym bardziej nie marzę niż o tym, żeby za którymś razem już się nie obudzić :(

Boże, jak Ty mi skutecznie podnosisz ciśnienie :evil:
No sorry, ale nie mogę ...

13 stycznie umarła mi Mama a wiesz jak bardzo chciała żyć ? Bardzo chciała ale mogła sobie chcieć...... :cry:

Proszę Cię ...
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob lut 05, 2011 21:01 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wyłaź z tego wyrka ..... :evil: :!:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob lut 05, 2011 21:03 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wiem, że pewnie nie powinnam. Że wielu fizycznie chorych ludzi modli się o każdy dzień życia. Albo starszych.
Wiesz, z jaką radością oddałabym tę swoją zas*aną trzydziestkę mojej Babci, która w tym roku skończy już 80 i poważnie choruje :( ...?
Ja nie wiem, czy to moje to jest naprawdę choroba, czy tylko zwykłe lenistwo, marazm. Wiem tylko , że kurewsko boli :(

Wielbłądzio

Post » Sob lut 05, 2011 21:10 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

A ja rozumiem... też mi dziś jest bardzo smutno :cry: Tylko spać nie mogę :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Nie lut 06, 2011 0:00 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:Ale i tak o niczym bardziej nie marzę niż o tym, żeby za którymś razem już się nie obudzić :(

Kopnąć Cie w zadek za takie teksty to mało :evil:
Obrazek

bubor

Post » Nie lut 06, 2011 5:16 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:Ale i tak o niczym bardziej nie marzę niż o tym, żeby za którymś razem już się nie obudzić :(

Kopnąć Cie w zadek za takie teksty to mało :evil:
Obrazek

A dałbyś tego szylkreta na pocieszenie :mrgreen: ?

Wstałam.
Próbuję zebrać się do pisania.
Całe grube cielsko swędzi, to chyba jednak jakieś uczulenie. Dałam się wczoraj obejrzeć wetce pod kątem grzyba i stwierdziła, że nijak jej to na grzyba nie wygląda, zresztą u Młodej też nic na niego nie wskazuje.
Zrobiłam sobie śniadanie. Dziuńka siedzi mi na kolanach i wyskubuje z kanapki żółty ser :wink:

PS. Wpierniczam kiszone ogórki jednego za drugim, jak jakaś ogórkowa małpa kit. Sama nie wiem, co mogę o tym myśleć :roll: :strach: :wink:
EDIT: W chwilę po ogórkach nażarłam się ptasiego mleczka. Czekoladowego.

Wielbłądzio

Post » Nie lut 06, 2011 9:26 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Kaśka - rozwaliłaś sobie kompletnie dobę. Poprzestawiałaś.... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lut 06, 2011 10:17 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Niestety tak :(
Ale w moim życiu wszystko jest od lat rozp*****lone, mówi się trudno.

Napisałam. Idę na chwilę spać.
Licho uwaliło mi się na lewym przegubie i mruczy.
Na razie nie leje, ale od dziś odstawiamy bioxetin, więc poważnie się obawiam, że z powrotem zacznie :twisted:

Młoda ukłuta. Wyła jak zwykle, to chyba od tego zaczął boleć mnie łeb :twisted:
Mam poważne przypuszczenia, że ta słodka chudziutka kruszynka mogłaby być wyzwaniem dla samej jopop :roll: :wink:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 06, 2011 11:42 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:PS. Wpierniczam kiszone ogórki jednego za drugim, jak jakaś ogórkowa małpa kit. Sama nie wiem, co mogę o tym myśleć :roll: :strach: :wink:
EDIT: W chwilę po ogórkach nażarłam się ptasiego mleczka. Czekoladowego.

Jak dla mnie, to oznacza tylko jedno :wink: :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie lut 06, 2011 12:40 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:A dałbyś tego szylkreta na pocieszenie :mrgreen: ?

Jesteś jedną z tych osób której bez obaw powierzyłbym opiekę nad moją nakrapianą pięknością :P :wink:

Wielbłądzio pisze:PS. Wpierniczam kiszone ogórki jednego za drugim, jak jakaś ogórkowa małpa kit. Sama nie wiem, co mogę o tym myśleć :roll: :strach: :wink:

No cóż , objawy są jednoznaczne :smokin:

Wygłaskaj Drańskie stadko w moim imieniu :wink:

bubor

Post » Nie lut 06, 2011 14:44 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Anika, bubor - CO sugerujecie :twisted: ???
Bo jeśli TO, co często bywa kojarzone ze wzmożoną konsumpcją kiszonych ogórków, to spieszę Was uspokoić :twisted: : prawdopodobieństwo wiadomej wpadki :twisted: jest w moim przypadku na szczęście kompletnie niemożliwie, albowiem w ostatnim czasie (dużym ostatnim, bo od lat :roll: ) nie zachodziły - nomen omen :mrgreen: - żadne mogące niechcący poskutkować TYM czyny.

Wstałam. Biorę się do sprzątania.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]