Moderator: Estraven
shalom pisze:sunshine pisze:shalom pisze:Dla mnie koty w galerii to jakaś chora pomyłkaprzecież to znęcanie się
już wyobrażam sobie przerażone mordeczki biednych kotów... Ludzie zachowują się jakby z buszu byli więc będą męczyć koty. A sama galeria to przecież bomba bodźcowa
koty słyszą i czują sto razy więcej niż my, a tak zapachów i hałasu nie brak. Myślę, że sporo z nich to odchoruje. Bo co innego profesjonalne wsyatwy kocie a co innego galeria...
Dokładnie Gosiu. Dlatego chyba nie pójdę, choć mam ochotę bo jeszcze nigdy nie byłam na żadnej kociej wystawie
Ja nie gosia ale no problem
shalom pisze:A to z nierasowymi kotami też się chodzi na wystawy?
sunshine pisze:Fajnie, ze jest już lepiej. Ale masz racje, lepiej nie narażać kota, który ma takie skłonności.
shalom pisze:Ależ nci nie szkodzi sunshinepo prostu jestem już dziś tak zmęczona umysłowo, że sama zwątpiłam w to czy to gosia czy ja
![]()
Ej naprawdę nierasowce też chodzą na wystawy? powinny wygrywać bo mieszańce najpiękniejszeale w takim razie pod jakim kątem są oceniane? bo przecież nie ma wzorca żadnego do porównania. Ja raczej swoich kotów nie narażałabym na taki stres, ale pochwalić bym się chciała oczywiście
dlatego u mnie wystawy są w domu i na miau
![]()
Sliver-a skąd u Twojej Bombi takie problemy z dziąsłami? od urodzenia? tyle się naczytałam o tym ze koty hodowlane są zdrowsze dzięki selekcji, albo jak już to wiadomo co dziedziczą... Ktos Cię uprzedzał że w kociej rodzince zdarzają się te problemy? Tzn ja się w ogóle nie znam, tak sobie gdybam i pytam
Mojej Frejce cały czas daje z mordeczki jak u smokamartwię się, bo już dawno powinno się ząbkowanie skończyć czyli też koniec smrodku. Boję się że wetka mogła mieć racje z tą groźbą usuwania ząbków
sunshine pisze:Kolejna zmiana na moich kolanachZostał mi juz tylko jeden kot do dokładniejszego dopieszczenia.
słodko się przeciagają, cos tam piskną, niedługo pewnie wstaną napełnić brzuszki shalom pisze:U mnie rano było szaleństwo. Teraz kotecki cały czas śpią obok mnie na kanapiesłodko się przeciagają, cos tam piskną, niedługo pewnie wstaną napełnić brzuszki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 8 gości