Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 13:56 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Brawo! Dobrze, że już lepiej się czujesz :)

Nie mógł T.wój odpowiedzieć inaczej, bo przecież kocha je tak samo, jak Ty :1luvu:

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pt lut 04, 2011 14:04 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

sunshine pisze::D Miło czytać takie wieści :ok:

nie dziękuje :)
podziękuje po wynikach :P
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pt lut 04, 2011 14:30 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Fajnie, że masz dzisiaj luźniejszy dzień. Ja zakuwam. A przez tą pogodę kiepsko się czuję. A jeszcze umówiłam się dzis na imprezę, więc nie mam pojęcia jak dotrwam a potem jak jutro wstanę i będę się dalej uczyć 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt lut 04, 2011 14:33 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

shalom pisze:Fajnie, że masz dzisiaj luźniejszy dzień. Ja zakuwam. A przez tą pogodę kiepsko się czuję. A jeszcze umówiłam się dzis na imprezę, więc nie mam pojęcia jak dotrwam a potem jak jutro wstanę i będę się dalej uczyć 8)

ja sobie powtarzam, że jak dałam rade przez ten tydzien troszke ponad, to już poradze sobie z reszta i Ty też dasz rade :D musimy byc w końcu wykwalifikowane istoty:)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt lut 04, 2011 14:51 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Sliver, czy jak Ci napiszę, ze wcinam czekoladę milka toffi z całymi orzechami, to narobię Ci smaka? Dostałam od pacjentki. Ponieważ nie lubię czekolady, położyłam tabliczkę w socjalnym. Potem wzięłam kawałek i wymiękłam. Pyszności!!!

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt lut 04, 2011 15:00 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

sunshine pisze:Sliver, czy jak Ci napiszę, ze wcinam czekoladę milka toffi z całymi orzechami, to narobię Ci smaka? Dostałam od pacjentki. Ponieważ nie lubię czekolady, położyłam tabliczkę w socjalnym. Potem wzięłam kawałek i wymiękłam. Pyszności!!!

zrobisz :) bo ja uwielbiam Milkę. toffi jest dobra. ale te orzechy nie bardzo, i tak bym pewnie zjadła ze smakiem :) bardzo dawno nie jadłam czekoladki w ogole. może sobie kupię dzis, jako nagrode :P
a zrobię Ci smaka, jak powiem, że idę się położyć z moimi kotkami spać na jakąś godzinną drzemkę? Wczoraj Bombinia robiła za moją poduszeczke.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt lut 04, 2011 15:02 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Kup, zasłużyłaś :1luvu:
Ja ogólnie nie lubię czekolady, a z orzechami to wybitnie. Ale ta jest cudna!!! Aż żałuję, że ją oddałam :oops:

sunshine

Post » Pt lut 04, 2011 15:04 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Oj, Sliver, znęcasz się nade mną. Ja zaczynam kolejną godzinę w pracy. Oprócz instrukcji z NFZ co do zasad rozliczania świadczeń, której, OCZYWIŚCIE, nie kumam, to mam do wprowadzenia kilka MMPI. Brrr

sunshine

Post » Pt lut 04, 2011 15:06 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

sunshine pisze:Oj, Sliver, znęcasz się nade mną. Ja zaczynam kolejną godzinę w pracy. Oprócz instrukcji z NFZ co do zasad rozliczania świadczeń, której, OCZYWIŚCIE, nie kumam, to mam do wprowadzenia kilka MMPI. Brrr

To nie będę sie znęcać i nie powiem tego :mrgreen:
Ja wczoraj w przychodni widziałam jaki zamęt, a kobiety miały mi wypisac zaświadczenie dot, tego, ze zdolna jestem do studiów...
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt lut 04, 2011 15:12 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

U mnie jest niefajnie, bo weszły nowe zasady rozliczania. Firma, która jakby opiekuje sie nami informatycznie, a przede wszystkim w kwestii obsługi programu medycznego(za pomocą którego rozliczałam poradnię z NFZ) wypięła się. Usłyszałam dzisiaj, ze mam postępować zgodnie z instrukcją(która jest dziwnie napisana), oni teraz nie prowadzą szkoleń, mogą mi pomóc jedynie w taki sposób, że zamkną za mnie miesiąc. Niech się ugryzą w nos :evil: . Mam pozwolenie szefowej, by próbować. Jak coś sknocę, będziemy dopiero dzwonić do tamtej firmy.

sunshine

Post » Pt lut 04, 2011 15:19 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

sunshine pisze:U mnie jest niefajnie, bo weszły nowe zasady rozliczania. Firma, która jakby opiekuje sie nami informatycznie, a przede wszystkim w kwestii obsługi programu medycznego(za pomocą którego rozliczałam poradnię z NFZ) wypięła się. Usłyszałam dzisiaj, ze mam postępować zgodnie z instrukcją(która jest dziwnie napisana), oni teraz nie prowadzą szkoleń, mogą mi pomóc jedynie w taki sposób, że zamkną za mnie miesiąc. Niech się ugryzą w nos :evil: . Mam pozwolenie szefowej, by próbować. Jak coś sknocę, będziemy dopiero dzwonić do tamtej firmy.

Powodzenia, obyś doszła do tego co i jak.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt lut 04, 2011 20:35 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Fajnie, że egzam ok :D Gratuluję :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lut 04, 2011 20:35 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

shira3 pisze:Fajnie, że egzam ok :D Gratuluję :ok:

Dalej nie dziękuję ;)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Sob lut 05, 2011 19:40 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Wczoraj zaskakująco szybko wróciłam do domu. Dziś sprzątanie, koty wypielęgnować, piszę kolejne cv, ale ciiii i Bombi znów wywala brzusio przy mnie, takie cieplutkie, mięciutkie a ja się wtulam. Spokojnie dzień mija, M.ój w pracy znowu. Chyba mam uczulenie na aktualny balsam, bo się rano porządnie wybalsamowałam po depilacji a teraz sie drapie jak nienormalna...ach. tego mi brakowało. Dawno nie używałam tego morderczego sprzętu, może skóra znów się musi na nogach przyzwyczaić.. do nauki jeszcze dziś nie zajrzałam. nie mogłam jakoś tego dosięgnąć. jeszcze jeden wolniutki dzień może.
Nawet obiadu nie robiłam dziś. M.ój w pracy a ja zjadłam chińszczyznę, czyli.... ? wiecie co ? :)

zupke chińską :P świństwo, ale raz na jakieś sto milionów lat mam smaka.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Sob lut 05, 2011 19:44 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Ja ze swoją trzustką to tydzień bym taką chińszczyznę czuła.
Może rzeczywiście masz uczulenie. Ja przez jakiś czas strasznie się drapałam, niemal do krwi, za każdym razem, gdy szłam spać. Potem załapałam, ze mam uczulenie na żel do prania- tak na mnie działała pościel wyprana w perwolu. Mam też uczulenie na H&S (szampon przeciwłupieżowy)- co nim myję głowę to mnie swędzi nie tylko głowa, ale i plecy, po których spływa woda ze spłukiwanym szamponem.
Widzę, ze nie tylko ja mam dzisiaj dzień dziecka :1luvu:

sunshine

[poprzednia][następna]