Nie mógł T.wój odpowiedzieć inaczej, bo przecież kocha je tak samo, jak Ty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Fajnie, że masz dzisiaj luźniejszy dzień. Ja zakuwam. A przez tą pogodę kiepsko się czuję. A jeszcze umówiłam się dzis na imprezę, więc nie mam pojęcia jak dotrwam a potem jak jutro wstanę i będę się dalej uczyć
sunshine pisze:Sliver, czy jak Ci napiszę, ze wcinam czekoladę milka toffi z całymi orzechami, to narobię Ci smaka? Dostałam od pacjentki. Ponieważ nie lubię czekolady, położyłam tabliczkę w socjalnym. Potem wzięłam kawałek i wymiękłam. Pyszności!!!
sunshine pisze:Oj, Sliver, znęcasz się nade mną. Ja zaczynam kolejną godzinę w pracy. Oprócz instrukcji z NFZ co do zasad rozliczania świadczeń, której, OCZYWIŚCIE, nie kumam, to mam do wprowadzenia kilka MMPI. Brrr
sunshine pisze:U mnie jest niefajnie, bo weszły nowe zasady rozliczania. Firma, która jakby opiekuje sie nami informatycznie, a przede wszystkim w kwestii obsługi programu medycznego(za pomocą którego rozliczałam poradnię z NFZ) wypięła się. Usłyszałam dzisiaj, ze mam postępować zgodnie z instrukcją(która jest dziwnie napisana), oni teraz nie prowadzą szkoleń, mogą mi pomóc jedynie w taki sposób, że zamkną za mnie miesiąc. Niech się ugryzą w nos. Mam pozwolenie szefowej, by próbować. Jak coś sknocę, będziemy dopiero dzwonić do tamtej firmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], ruda_maupa, Silverblue i 51 gości