PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 05, 2011 14:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Dolabra - wszystkiego najlepszego!

Obrazek
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob lut 05, 2011 14:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

pomponmama pisze:W zamian za umycie okien nakarmię dowolnymi frykasami (pod warunkiem, że półprodukty dostępne są na rynku :roll: ) Serwuję obiad z 2 dań z deserem, a menu ustali myjący okna - co wy na to Jasdor i kotko Dorotko? :lol:

Wszystkiego najlepszego Dolabra

Prezencik :mrgreen: Obrazek

Za placek po węgiersku umyję okna dwa razy, dojadę na własny koszt, pozmywam po obiedzie i koty wygłaskam 8)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lut 05, 2011 14:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Dolabra wszystkiego naj naj :birthday:

Jozefinko też wszystkiego naj :1luvu:

:piwa: :piwa: :piwa: wasze zdrówko dziewuszki
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Sob lut 05, 2011 15:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

jasdor pisze:
pomponmama pisze:W zamian za umycie okien nakarmię dowolnymi frykasami (pod warunkiem, że półprodukty dostępne są na rynku :roll: ) Serwuję obiad z 2 dań z deserem, a menu ustali myjący okna - co wy na to Jasdor i kotko Dorotko? :lol:

Wszystkiego najlepszego Dolabra

Prezencik :mrgreen: Obrazek

Za placek po węgiersku umyję okna dwa razy, dojadę na własny koszt, pozmywam po obiedzie i koty wygłaskam 8)

Przybywaj - może być placek po węgiersku :mrgreen: Nie musisz zmywać mam Marysię :mrgreen: A na wygłaskanie kotów to sobie trzeba zasłużyć, bo one się nie każdemu dają wygłaskać. To znaczy Frędzel owszem, on jest puszczalski i wlezie na każdego, kto na to pozwoli, albo kto zdierży jego aromat powalający :roll: . Ale Cizia robi znikota na widok obcych, a Pompon obserwuje z bezpiecznej odległości, miaucząc tylko oskarżycielsko i wymownie; "mamo, kiedy oni sobie pójdą?". Nie ma lekko...
Ostatnio edytowano Sob lut 05, 2011 15:04 przez pomponmama, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob lut 05, 2011 15:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Przybywaj - może być placek po węgiersku :mrgreen: Nie musisz zmywać mam Marysię :mrgreen: A na wygłaskanie kotów to sobie trzeba zasłużyć, bo one się nie każdemu dają wygłaskać. To znaczy Frędzel owszem, on jest puszczalski i wlezie na każdego, kto na to pozwoli, albo kto zdierży jego aromat powalający :roll: . Ale Cizia robi znikota na widok obcych, a Pompon obserwuje z bezpiecznej odległości. Nie ma lekko...

Kochana ! To ty nie wiesz pewnie, że ja mam czym kota przekupić :mrgreen: Myszy i pomponików do zabawy u mnie dostatek. Do wyboru do koloru 8)

jasdor

Post » Sob lut 05, 2011 15:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Pompon i Cizia nieprzekupni są. Oni są po przejściach i się generalnie boją. Czasem się zdarza, że jak gość uparty i wystarczająco długo siedzi, to Pompon wreszcie podejdzie go ostrożnie powąchać, ale pogłaskać się pozwala tylko nielicznym. Poza rodziną, i to nie całą, tego zaszczytu dostąpili tylko Babajaga i jej Tżet. Mamaja natomiast wykorzystała chwile nieuwagi kotka, capnęła go i wymiziała przemocą. :twisted: Zaskoczony Pompon nawet się nie bronił specjalnie
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob lut 05, 2011 15:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Myje gary i okna za sam deserek :!: :!: :!: :!: :!: WYGRAŁAM :?: :?: :?: :?: :?:
Popomponmamusiu adoptujesz mnie :oops: obiecuję że,będę grzeczna :ok: ,jestem kuwetkowa,nie marudzę przy jedzeniu(no chyba że,rybę serwują...fuj,ewentualnie grochówkę lub fasolówkę też fuuuj :x )a tak to zjadam wszystko :ok:
Adoptujesz mnie Pomponmamusiu,plissss :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob lut 05, 2011 15:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

U mnie rybka w każdy piątek, bo kwasy omega 3 dziecięciu potrzebne. :mrgreen: Ale rybka którą robię zdecydowanie nie jest fuj! Poza tym często serwuję czerwone mięso (kocham wołowinkę), ptoki w różnych postaciach, zazwyczaj kurczak, od święta kaczka, gęś, albo przepiórki, a z wieprzowinki to tylko schab, karczek i żeberka - reszty używam ewentualnie do wyprodukowania galarety, albo kotletów mielonych. Bardzo mało serwuję makaronów, gdyż ponieważ uważam, że węglowodanki są błe :x , nie ma to jak białko i tłuszczyk 8) No, ale czasem również robię jakiś placek po węgiersku, spaghetti czy lasagne dla urozmaicenia :roll: Nie potrafię piec ciast :oops: Nawet z torebki potrafię zrobić zakalca :roll: Ale za to robię świetne lody :P (Mam tu na myśli w tym wypadku, zamrożoną masę z jajek, mleka itd :twisted: )
Na stałą adopcję to chyba bym się nie zdecydowała, bo metraż mam zbyt mały, ale ugościć jak najbardziej mogę (zwłaszcza póki jeszcze jestes kuwetkowa... :roll: )
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob lut 05, 2011 15:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

pomponmama pisze: Ale za to robię świetne lody :P (Mam tu na myśli w tym wypadku, zamrożoną masę z jajek, mleka itd :twisted: )

Dobrze, że uściśliłaś :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lut 05, 2011 15:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Dolabra wszystkiego najpiękniejszego!!!!!!!!!!!!!!!!! :birthday: :torte:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lut 05, 2011 15:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

No to ja za to potrafię PIEC :dance: Nawet dość nieźle mi to podobno wychodzi. Chyba dlatego, gdyż robię to tak rzadko, że jak już robię to wkładam całe serce i umiejętności.

jasdor

Post » Sob lut 05, 2011 15:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

A propos lodów. Zdaje się, że moje dziecię przerobiło mi lodówkę na no frost. :? niestety również no cold :roll: Wczoraj wieczorem poprosiłam ją żeby mi przyniosła loda z zamrażalnika. No i fujara mała zostawiła na całą noc otwarte drzwi zamrażalnika :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob lut 05, 2011 15:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

jasdor pisze:No to ja za to potrafię PIEC :dance: Nawet dość nieźle mi to podobno wychodzi. Chyba dlatego, gdyż robię to tak rzadko, że jak już robię to wkładam całe serce i umiejętności.

Nie wiem jak z umiejętnościami, ale myślę, że z wkładką mięsną (sercem), to się nazywa pasztecik, a nie ciasto :roll: No i jeśli mogę ci doradzić, serce wkładaj nie całe, tylko mielone :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob lut 05, 2011 16:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

To ja też wszystkiego najlepszego :D :D :D :torte:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]