Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joarkadia pisze:AniHili pisze:Wiecie co? Ja jestem walnięta![]()
Polazłam dziś szukać eleganckiej sukienki, jak zwykle załamałam się (jest pełno kiec, ale dla lasek z fajnymi, wąskimi biodrami, a nie dupskiem jak szafa trzydrzwiowa), więc co? Ano udałam się do zoologa i w geście pocieszenia kupiłam zabawki kotu![]()
Miałam podobnie - chciałam obejrzeć (zakupić) pierwsze ubranko dla dziecka albo dla siebie jakiś ciuch ciążowy (bo już się nie mieszczę w żadne spodnie
), a wróciłam z 5 nowymi myszami, gournet gold razy pięć (dla każdego kociaka inne
) i nową obróżką dla Fuksika (ale ma za mały łepek i zsuwa mu się od razu
)
kotka doroty pisze:Mietły śpicie![]()
![]()
Wstańcie już,cooo![]()
W Pyrlandii piżdzi jak w Kieleckim,bura szmata wisi na niebie
a miało byc ciepło tak czy nie
![]()
Z dobrych wieści -Dzisiaj sobota!!,wieczorkiem idę do pubu na piwko,takie spokojne bez szaleństw z racji żałoby,ale piwko mogę se wypić prawdaa jutro ....nie dostałam kartki adresowanej jego ręką
![]()
![]()
i już nigdy nie dostanę
![]()
![]()
![]()
Jak smuuutno![]()
![]()
solangelica pisze:Chcialabym poinformowac ze u nas pizdzi jak w kieleckim...
kotka doroty pisze:.. W Pyrlandii piżdzi jak w Kieleckim..
Anda pisze:U nas na targu czasami przyjeżdżaja z takimi mietłami z wierzbiny. Chce która??
Trinity36 pisze:A ja lubię gotować - oczywiście jak mam z czego
Na dodatek jeszcze lubię prasować.
Czy ja jestem jakaś dziwna??
pomponmama pisze:Rozumiem gotowanie - też lubię, nawet jak nie mam z czego, byle bym miała dla kogo. Dla siebie samej mi się nie chceMoje dziecię nie jest bynajmniej wdzięcznym obiektem do karmienia, ale uwielbiam gotować dla mojego taty. Natomiast prasowanie to jest dla mnie kara
Trinity36 pisze:A ja lubię gotować - oczywiście jak mam z czego
Na dodatek jeszcze lubię prasować.
Czy ja jestem jakaś dziwna??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 776 gości