Mara S pisze:No ale kot, który wcześniej był luzem nagle jest zamknięty w boksie i ma tylko wodę i kuwetę....widać od razu, że coś tu nie gra
No myśmy go raczej wolno chodzącego nie widziały...bo go widziałyśmy pierwszy raz w życiu...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:No ale kot, który wcześniej był luzem nagle jest zamknięty w boksie i ma tylko wodę i kuwetę....widać od razu, że coś tu nie gra
Mara S pisze:Ahaa teraz jest w KCh czy w przychodni czeka na jutrzejszy zabieg?
całek pisze:Mam pomysł jak uniknąć w przyszłości takich sytuacji. Teraz muszę wyjść, ale jak wrócę, to napiszę - tj w ciągu godzinki :>)
asiek_i_boguś pisze:Mara S pisze:No ale kot, który wcześniej był luzem nagle jest zamknięty w boksie i ma tylko wodę i kuwetę....widać od razu, że coś tu nie gra
No myśmy go raczej wolno chodzącego nie widziały...bo go widziałyśmy pierwszy raz w życiu...
Dorota Wojciechowska pisze:A ja zapraszam na kolejny bazarek tym razem z inicjatywy asiek_i_boguś.
ja tylko jestem wklejaczem odpowiadaczem i rozliczaczem
viewtopic.php?f=20&t=123702
Mara S pisze:jadziaII pisze: i jeszcze musimy podjechac na ta Stalowa co ta karmicielka dziala czy nie musimy sie dowiedziec bo harmonogram sterylek jest ustalony a potem sie moze tak zdarzyc ze braknie miejsca w boksach.
(
Może wystarczy byście zadzwonili do tej babki i zapytali jak postępy w łapaniu i powiecie jej, że ma się pospieszyć. Od wczoraj ma 2 trasnporterki to niech działa a moze jak różne osoby będą na nią naciskać to się bardziej zmobilizuje. Jej numer to 500-156-554 begin_of_the_skype_highlighting 500-156-554 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 500-156-554end_of_the_skype_highlighting
całek pisze:MartynaP pisze:ja po wielkiej prosbie -szukam transportu dla moich dwoch szczeniakow do Sławkowa jesli by ktos mogl
trzeba szczeniaki zawiesc i podpisac umowe
Może w niedzielę będziemy mogli z MałGosią pojechać. Potwierdzę po 16 :>)
Filomen pisze:mar_tika pisze:Kasia zorganizowała akcje w szkole dla KCH
http://www.sp42.sosnowiec.pl/
super - Pani Kasia zasługuje na medal
Bona44 pisze: Aga z pomysłem poszła do szkoły czy też można zorganizować coś takiego u nich ale musi przedłożyć w szkole pismo przewodnie Że to co zbiorą pójdzie na rzecz schronu i stowarzyszenia a nie ona zje tą karmę![]()
gosiakot pisze:Bona44 pisze: Aga z pomysłem poszła do szkoły czy też można zorganizować coś takiego u nich ale musi przedłożyć w szkole pismo przewodnie Że to co zbiorą pójdzie na rzecz schronu i stowarzyszenia a nie ona zje tą karmę![]()
Ło Matko , to pewnie Aga zjadła Heńkowi Obesity i dalej będzie gruby
Bona44 pisze:Filomen pisze:mar_tika pisze:Kasia zorganizowała akcje w szkole dla KCH
http://www.sp42.sosnowiec.pl/
super - Pani Kasia zasługuje na medal
Aga z pomysłem poszła do szkoły czy też można zorganizować coś takiego u nich ale musi przedłożyć w szkole pismo przewodnie Że to co zbiorą pójdzie na rzecz schronu i stowarzyszenia a nie ona zje tą karmę![]()
Ewa dzięki za pismo.
Proszę trzymać kciuki może coś z tego wyjdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, muza_51 i 107 gości