Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 14:17 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Mara S pisze:No ale kot, który wcześniej był luzem nagle jest zamknięty w boksie i ma tylko wodę i kuwetę....widać od razu, że coś tu nie gra

No myśmy go raczej wolno chodzącego nie widziały...bo go widziałyśmy pierwszy raz w życiu...
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Pt lut 04, 2011 14:23 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Aha :D a teraz jest w KCh czy w przychodni czeka na jutrzejszy zabieg?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt lut 04, 2011 14:26 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Mara S pisze:Aha :D a teraz jest w KCh czy w przychodni czeka na jutrzejszy zabieg?

W K.Ch. z kartką przypiętą do boksu żeby mu jeść nie dawać...
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Post » Pt lut 04, 2011 14:32 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Hej!

całek pisze:Mam pomysł jak uniknąć w przyszłości takich sytuacji. Teraz muszę wyjść, ale jak wrócę, to napiszę - tj w ciągu godzinki :>)

Założyłem nowy temat na naszym forum wewnętrznym w związku z tym. Proszę o wypowiedzi :>)

Pozdrawiam

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Pt lut 04, 2011 14:48 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

A ja zapraszam na kolejny bazarek tym razem z inicjatywy asiek_i_boguś.
ja tylko jestem wklejaczem odpowiadaczem i rozliczaczem
viewtopic.php?f=20&t=123702
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lut 04, 2011 15:07 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

asiek_i_boguś pisze:
Mara S pisze:No ale kot, który wcześniej był luzem nagle jest zamknięty w boksie i ma tylko wodę i kuwetę....widać od razu, że coś tu nie gra

No myśmy go raczej wolno chodzącego nie widziały...bo go widziałyśmy pierwszy raz w życiu...

powinna byc kartka na boksie i tyle, nasza wina, nic sie nie stało nauczka na przszłość, Piotrek z nim pojedzie jutro. Apasz jeszcze jedną noc spędzi ze swoimi klejnotami :)

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt lut 04, 2011 15:31 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Dorota Wojciechowska pisze:A ja zapraszam na kolejny bazarek tym razem z inicjatywy asiek_i_boguś.
ja tylko jestem wklejaczem odpowiadaczem i rozliczaczem
viewtopic.php?f=20&t=123702

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Post » Pt lut 04, 2011 16:11 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Mara S pisze:
jadziaII pisze: i jeszcze musimy podjechac na ta Stalowa co ta karmicielka dziala czy nie musimy sie dowiedziec bo harmonogram sterylek jest ustalony a potem sie moze tak zdarzyc ze braknie miejsca w boksach.
(

Może wystarczy byście zadzwonili do tej babki i zapytali jak postępy w łapaniu i powiecie jej, że ma się pospieszyć. Od wczoraj ma 2 trasnporterki to niech działa a moze jak różne osoby będą na nią naciskać to się bardziej zmobilizuje. Jej numer to 500-156-554 begin_of_the_skype_highlighting              500-156-554      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              500-156-554       :( end_of_the_skype_highlighting

Dzwonię i dzwonię a tu mi mówi że "abonent jest poza zasięgiem"
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt lut 04, 2011 16:36 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

całek pisze:
MartynaP pisze:ja po wielkiej prosbie -szukam transportu dla moich dwoch szczeniakow do Sławkowa jesli by ktos mogl
trzeba szczeniaki zawiesc i podpisac umowe
:roll:

Może w niedzielę będziemy mogli z MałGosią pojechać. Potwierdzę po 16 :>)

Potwierdzam - zajmiemy się tym transportem - w niedzielę od 15 jesteśmy do dyspozycji :>)

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Pt lut 04, 2011 17:28 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Filomen pisze:
mar_tika pisze:Kasia zorganizowała akcje w szkole dla KCH
http://www.sp42.sosnowiec.pl/

super - Pani Kasia zasługuje na medal :D

Aga z pomysłem poszła do szkoły czy też można zorganizować coś takiego u nich ale musi przedłożyć w szkole pismo przewodnie Że to co zbiorą pójdzie na rzecz schronu i stowarzyszenia a nie ona zje tą karmę :ryk:

Ewa dzięki za pismo.
Proszę trzymać kciuki może coś z tego wyjdzie.

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt lut 04, 2011 18:34 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bona44 pisze: Aga z pomysłem poszła do szkoły czy też można zorganizować coś takiego u nich ale musi przedłożyć w szkole pismo przewodnie Że to co zbiorą pójdzie na rzecz schronu i stowarzyszenia a nie ona zje tą karmę :ryk:

Ło Matko , to pewnie Aga zjadła Heńkowi Obesity i dalej będzie gruby :(

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt lut 04, 2011 18:49 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

gosiakot pisze:
Bona44 pisze: Aga z pomysłem poszła do szkoły czy też można zorganizować coś takiego u nich ale musi przedłożyć w szkole pismo przewodnie Że to co zbiorą pójdzie na rzecz schronu i stowarzyszenia a nie ona zje tą karmę :ryk:

Ło Matko , to pewnie Aga zjadła Heńkowi Obesity i dalej będzie gruby :(

Gosiu nie obawiaj się Henio nie da sobie nic odebrać wełna bawełna byle du... pełna On wyznaje taką maksymę. :1luvu: on to kocha. Jak zaryje w dno to dopiero odejdzie.
Z karmieniem nie na najmniejszego problemu chociaż bardziej woli mokre.
Problem jest jedynie, że tęskni za wychodzeniem bo pod drzwiami się skarży ale jak nikt nie reaguje to ostatecznie idzie do kuwety i tam dynda. :ryk:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt lut 04, 2011 20:00 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Na stalowej jeszcze kotki nie złapane....może jutru....pogotowie transportowe czynne 24\h
i czekam
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt lut 04, 2011 21:18 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bona44 pisze:
Filomen pisze:
mar_tika pisze:Kasia zorganizowała akcje w szkole dla KCH
http://www.sp42.sosnowiec.pl/

super - Pani Kasia zasługuje na medal :D

Aga z pomysłem poszła do szkoły czy też można zorganizować coś takiego u nich ale musi przedłożyć w szkole pismo przewodnie Że to co zbiorą pójdzie na rzecz schronu i stowarzyszenia a nie ona zje tą karmę :ryk:

Ewa dzięki za pismo.
Proszę trzymać kciuki może coś z tego wyjdzie.

pomysł super pismo w chatce bo niespodziewanie pojechaliśmy skontrolować Dorotkę a co nie wolno ?:ok:

Filomen

Post » Pt lut 04, 2011 21:31 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

my mamy dość - dzień świra.

w domu rozpętała się burza, Tolka po sterylce zachowuje się koszmarnie, fakt, doszły dwa koty ogrodowe po sterylce, Frytka tymczas i Zuźka tymczas. Tola zrobiła się tak strasznie agresywna, że bez ostrzeżenia rzuca się na koty i walczy tak zajadle, że krew się leje :( zamknięta w pokoju sama wyje.
prawdopodobnie to efekt skumulowania się burzy hormonów, bólu po zabiegu i nadmiernego zakocenia u nas w domu. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. W efekcie Frytka i Zuzia zostały odwiezione do Chatki, Frytka jest w boksie ma jeść tylko mokre sensitivity nie dawajcie jej suchego. Saszetki są w szafce. Jeśli cokolwiek się niepokojącego będzie działo dzwońcie do mnie proszę, ona powinna być w DT :(
Zuzia dołączyła do braci Pedzla i Ajaxa. W przyszłym tygodniu ma przetykanie kanaliku łzowego.
Tolka dostała relanium, faliway dymi, a ona dalej sie drze, raczej jej nic nie boli bo jak się ja weźmie na ręce to jest grzeczna.
Koty ogrodowe po sterylce wynieśliśmy do naszej piwnicy (ciepła, jasna), może sie jakoś sytuacja wyciszy :?:

Filomen

[poprzednia][następna]