Do końca miesiąca musimy uregulować rachunki u weta, oraz zapłacić za bilans i nie ukrywam, że bardzo pomocne były by w tym bazarki o których pisała już Ada. Fanty mamy, tylko rąk do pracy brak
Moderator: Estraven
aassiiaa pisze:To ja uderzę z innej baczki![]()
Adria pisze:Mamy sporo rzeczy na bazarki, ale potrzebna jest do tego osoba. My niestety czasowo nie wyrabiamy
Jusia_P pisze:Adria pisze:Mamy sporo rzeczy na bazarki, ale potrzebna jest do tego osoba. My niestety czasowo nie wyrabiamy
ada, ja was cały czas podczytuje, ale cicho siedzę...
i mogę się zgłosić na ochotnika bazarkowego... tylko byście mi musiały podrzucić te rzeczy... co prawda nie wiem ile mi czasu to zajmie bo moja młoda rządzi i mnie do kompa prawie nie dopuszcza ale czasami babcia ją przyjmuje na kilka godzin więc wiesz...
Adria pisze:aassiiaa pisze:To ja uderzę z innej baczki![]()
Jak zobaczyłam ten szeroki uśmiech to sobie pomyślałam, że aassiiaa napisze:
- "z wielką radością przyjmę fanty na bazarki"![]()
![]()
Adria pisze:Jusia_P pisze:Adria pisze:Mamy sporo rzeczy na bazarki, ale potrzebna jest do tego osoba. My niestety czasowo nie wyrabiamy
ada, ja was cały czas podczytuje, ale cicho siedzę...
i mogę się zgłosić na ochotnika bazarkowego... tylko byście mi musiały podrzucić te rzeczy... co prawda nie wiem ile mi czasu to zajmie bo moja młoda rządzi i mnie do kompa prawie nie dopuszcza ale czasami babcia ją przyjmuje na kilka godzin więc wiesz...
zgłoszenie na ochotnika bazarkowego przyjęteJusia_P
![]()
Fanty Ci oczywiście podrzuce kiedy Ci będzie pasowało. Chociaż Ty i tak jeszcze wisisz Folkowi odwiedziny
bardzo Ci dziękujemy
Adria pisze:Justyna, daj znać kiedy bedziesz miała chwilke wolną to przywioze Ci fanty i moge zabrać co tam CI zalega na strychu![]()
ZGłosiłam MiauKota do głosowania w Krakvecie. Bardzo by sie nam taka pomoc w chwili obecnej przydała.

Barbara Horz pisze:Adria pisze:Justyna, daj znać kiedy bedziesz miała chwilke wolną to przywioze Ci fanty i moge zabrać co tam CI zalega na strychu![]()
ZGłosiłam MiauKota do głosowania w Krakvecie. Bardzo by sie nam taka pomoc w chwili obecnej przydała.
Kobity trza się sprężyć, może tym razem uda nam się wygraćProsimy też osoby zaglądające tu o głosy dla nas. Bardzo prosimy
![]()
Bardzo też przydał by się nam banerek
Bardzo też przydał by się nam banerek![]()

[url=http://tiny.pl/hc22w][img]http://wstaw.org/m/2011/02/05/banermiaukot.png[/img][/url]
Staram się pisać poprawnie po polsku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt i 46 gości