ja własnie wróciłam z przychodni- raptem zaświadczenie na studia i ksiażeczke sanepidowska miałam uaktualnić a tony papierologii jaka nagle stanęła przed paniami i przede mna.......porazka ile tego, ale wrocilam. odpoczne;) i nauka
Moderator: Estraven
sliver_87 pisze:Czyli na 100% można mączkę całkowicie zastapić np. skrzydełkami kurzymi ?? i do tego dodać potem tylko skorupki( bądź węglan/cytrynian wapnia) ? Bo mnie to nurtuje, bo nie wiem czy w ogóle zamawiać tą mączkę, w przepisach tych gotowych co dagnes podawała nigdzie nie widziałam tej mączki..
a co do wagi- to na allegro http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=waga+jubilerska sa tanie te wagi, ja kupiłam chyba za ok 20 zł swoją. Czułośc ma 0.1g.
sunshine pisze:Ja chcę do domku, odpocząć. Jednak coś zaczyna mnie w nosie kręcićA nie mam możliwości. W domu będę dobrze po 20ej. To niesprawiedliwe
![]()
Sliver, ja chyba się nie nadaję do robienia takich mieszanek. Nasze Dziewczyny i tak by tego nie jadły. A tak daję im zbilansowaną karmę.
shalom pisze:A możesz się uczyć przy muzyce?
Rok temu przed cholernie ciężkim egzaminem wymieniali nam wszystkie ruryto była masakra, siedzieli u mnie w kuchni i wiercili wielkimi wiertarkami tak że własnych myśli nie słyszałam. Wzięłam wtedy słuchawki, muzę którą lubię a która nie jest zbyt angażująca i włączyłam sobie na full. Lepszy taki dystraktor niż dźwięk nieprzyjemny dla nas

sunshine pisze:Gratuluję Shalom![]()
Sliver, będzie dobrze. Odrobina szczęścia i będzie do przodu
Dziś czuje sie szczęśliwa, a od jutra zakuwanie na następny egzamin 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości