Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 21:33 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

kasztanowa7 pisze:Oj, już nie moge się doczekać. Przez chwile pokazał jaki jest kochany. Wszedł na mnie i obijał się mordeczką o moją twarz i tak cudownie mruczał. :) :kotek:

To jest to co mnie ujęło ogromnie ,a potrafi tak długo się ocierać,mruczeć jak traktor,ścielić łóżko.W tym zamieszaniu zapomniałam dać mu jego ulubionej zabawki małego krecika którym się bawił. :kotek: :kotek: :kotek: ć
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lut 03, 2011 22:24 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

kasztanowa7 pisze:Oj, już nie moge się doczekać. Przez chwile pokazał jaki jest kochany. Wszedł na mnie i obijał się mordeczką o moją twarz i tak cudownie mruczał. :) :kotek:

Czyli Zefirek czuje,że nowa Pańcia jest o.k. :wink:

W niedzielę zabiorę Basię na piwko,żeby to uczcić(o ile u mnie sytuacja się wyprostuje z moim zoo)

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw lut 03, 2011 23:14 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

Cieszę się ogromnie z tak dobrych wieści :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Pt lut 04, 2011 10:35 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

Jak minęła noc ? Odważył się Zefirek przyjść do łóżka Dużej? ;)
po_prostu_kaska

Post » Pt lut 04, 2011 12:03 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

Noc minęła całkiem dobrze. Przed 24 rozdzieliłam kawalerów bo nie dawali mi spać. Młodemu urządziłam mieszkanie w drugim pokoju i zamknęłam go aby odpoczął i się wyspał w końcu bo wczoraj przez cały dzień nawet przez chwilkę nie spał. Rano wypuściłam i jak się okazało chyba dobrze na niego wpłynęła ta noc bo miał lepszy nastrój, załatwił się do kuwetki, i zjadł wszystko co mu zostawiłam. Nawet bawi się myszką :)
Oczywiście od rana ganiał się z Gizmim i teraz nie tylko Gizmi warczy... Mam nadzieję, że przez weekend zaczną się lepiej dogadywać. :?:
Rano wskoczył mi na łózko i przywitał się, więc chyba powoli się ośmiela. Poza tym widzę, że chyba niezły z niego ogrodnik będzie bo już grzebie mi w doniczkach.
Przed wyjściem do pracy znowu ich rozdzieliłam aby nie zrobiły sobie krzywdy bez mojego nadzoru. Jak wrócę z pracy to pewnie znowy będą pełne energii :) :1luvu:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Pt lut 04, 2011 21:10 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

:ryk: :ryk: :ryk:

horacy 7

Post » Sob lut 05, 2011 11:42 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

takie dobre wieści-serce się raduje :P
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob lut 05, 2011 12:45 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

I co tam u Zefirka słychać?

horacy 7

Post » Sob lut 05, 2011 14:47 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

Zefirek w domku a ja byłam dzisiaj zobaczyć co z kotami w schronie.Są piękne kotki szylkretki ,trikolorki ,czarnuszka ,pingwinki ,marmurek burasek i wiele innych pięknych i chorych.Poprosiłam Kasię to założy im wątek i będziemy szukać im dt i ds.Mam nadzieję ,że może jeszcze komuś uda się pomóc zaglądajcie do nas.

horacy 7

Post » Sob lut 05, 2011 14:59 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

horacy 7 pisze:Zefirek w domku a ja byłam dzisiaj zobaczyć co z kotami w schronie.Są piękne kotki szylkretki ,trikolorki ,czarnuszka ,pingwinki ,marmurek burasek i wiele innych pięknych i chorych.Poprosiłam Kasię to założy im wątek i będziemy szukać im dt i ds.Mam nadzieję ,że może jeszcze komuś uda się pomóc zaglądajcie do nas.

:ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lut 05, 2011 18:06 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

Czasem lepej, czasem troszkę gorzej ale jakoś się dogadują. Biegają po domu jak mustangi :)
Młody w nocy zrzucił doniczke z kwiatkiem na podłoge... :)
Poza tym całkiem ładnie je. Co prawda najlepiej lubi puszkowe jedzonko, ewentualnie skubnie suchej. Piersi z kurczaka i serduszek nawet nie tknął. :kotek:
Najgorsze jest to, że odkąd mam dwa koty to one zajmują się sobą a ja nie mam do kogo się przytulić :(

kasztanowa7

Post » Sob lut 05, 2011 18:26 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

kasztanowa7 pisze:Czasem lepej, czasem troszkę gorzej ale jakoś się dogadują. Biegają po domu jak mustangi :)
Młody w nocy zrzucił doniczke z kwiatkiem na podłoge... :)
Poza tym całkiem ładnie je. Co prawda najlepiej lubi puszkowe jedzonko, ewentualnie skubnie suchej. Piersi z kurczaka i serduszek nawet nie tknął. :kotek:
Najgorsze jest to, że odkąd mam dwa koty to one zajmują się sobą a ja nie mam do kogo się przytulić :(

Muszą się sobą nacieszyć :) ale na ciebie też przyjdzie kolej nie martw się :wink:
albo weź trzeciego do przytulania :lol:
ja mam 4 i gwarancję że któryś będzie akurat stęskniony za przytulankami :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lut 05, 2011 21:18 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

Zefirek chętnie się przytulał więc jeszcze pewnie się tym nacieszysz.Cieszę się ,że bawi się z kolegą,zrzucony kwiatek o tym świadczy. :ryk: Lubił też spać w łóżku i wtedy mruczał i przytulał się.Czyli juz nie jest mocno zestresowany? :lol: :ryk:

horacy 7

Post » Sob lut 05, 2011 22:29 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

Ojjjjj, on już wcale nie jest przestraszony!!! Zastanawiam się jak go troszkę utemperować, bo rzuca się do szyi mojemu starszemu kocurkowi i gryzie go zupełnie bez powodu. Taki mały zaczepny rozrabiaka z niego. Aż się boję aby nie zrobiły sobie krzywdy. Może powinnam go niedługo wykastrować, to byłby spokojniejszy??? Aż strach spuścić ich z oczu!!!
Poradźcie coś, proszę :)
:kotek:

kasztanowa7

Post » Sob lut 05, 2011 22:34 Re: Zefirek - rudy kocurek - pojechał do DS :)

One chyba próbują ulożyć sobie hierarchię w stadzie.
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]