Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:casica pisze:Amika6 pisze:Jak widać nie myliłam się co do Ciebie, bo z braku argumentów przeszłaś do atakua skoro aż taką armatę wytoczyłaś wobec mnie to widać, że na szybko szukając na mnie haka przeczytałaś połebkach i nie wiesz czego broniłam.
A atak to tylko Wam się należy?![]()
Ja Cię zaatakowałam ? Odezwałam się dopiero dzisiaj, bo już dłużej Twoich pokrętnych tłumaczeń i przeinaczania całej tej Waszej korespondencji nie dało się dłużej spokojnie spokojnie. A już napisanie o wyłudzeniu od Ciebie przez Mirkę na badania to szczyt hipokryzji.
Masz o sobie zbyt wysokie mniemanie, a innych masz za ślepych, głupich (nie potrafiących czytać ze zrozumieniem).
Legnica pisze:Potrzebowałam twojej opini,rady,pomocy.
Milczałaś,zignorowałaś mnie i sprawy które mną wstrzasaja nadal.Tak po prostu.
Ani jednej,najmniejszej rady.Nic.
MariaD pisze:Legnica pisze:jak walczyć z pseudo hodowcami?
Propagować na prawo i lewo wczesną kastrację. To JEDYNA metoda walki z pseudo.
casica pisze:Co do kwestii olejku, mnie się rzucały w oczy Twoje stanowcze posty, w których żądałaś jego stosowania. O sprzeczności pomiędzy wypowiedziami w watku a pw nie wiem nic, bo i skąd?
Legnica pisze:To ze musiałam towarzyszyć kotkom zniszczonym i kocurkom również przez rozmnażaczy i jednego hodowcę,to nie jest frustracja.To jest żal z bezsilności.
Niektórzy mają bogatsze życie wewnętrzne i mogą odczuwać wiele więcej niz jedyne znane ci słowo-frustracja.
Nie wylewam na ciebie niczego,jedynie informuje ze jako hodowca-czyli osoba znająca doskonale przepisy prawne,obowiązki,konsekwencje i wszystko to co wiąze sie z prowadzeniem legalnej hodowli-zawiodłaś mnie,swoja obojętnoscia,swoim brakiem zainteresowania,swoim milczeniem kiedy prosiłam o radę.
Prosiłam o radę!
Ale ty wolisz pisać tam gdzie cie nikt o nic nie prosi.
Potrzebowałam twojej opini,rady,pomocy.
Milczałaś,zignorowałaś mnie i sprawy które mną wstrzasaja nadal.Tak po prostu.
Ani jednej,najmniejszej rady.Nic.
Legnica pisze:casica racz sie nie wcinać kiedy dorosli rozmawiaja![]()
faktycznie,eureka!sterylizacja,że ja na to nie wpadłam?
casica pisze:Legnica pisze:casica racz sie nie wcinać kiedy dorosli rozmawiaja![]()
faktycznie,eureka!sterylizacja,że ja na to nie wpadłam?
Jak widać nie wpadłaś, sądząc po Twojej histerycznej reakcji, jakże charakterystycznej dla dorosłych
Legnica pisze:faktycznie,eureka!sterylizacja,że ja na to nie wpadłam?
mirka_t pisze:Marcelibu pisze:Żadnych formalności nie załatwiałam, bo to była aukcja na Allegro.
A faktury wysłałaś do fundacji?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 101 gości