Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:proequo a nie da rady jeszcze tej tri odłowić?
e-dita pisze:Sandra, a ta kotka tam jest jeszcze? Ja chyba nigdy nie byłam w Podjuchach, albo byłam i nie wiem o tym. Bywasz w Szczecinie?
e-dita pisze:Młoda, stara? baba, nie kotka
e-dita pisze:No, bo młoda to raczej do pracy jeździ, ze starą gorzej. Ale coś się da zawsze wymyślić.
W niedzielę o świcie trzeba tam pojechać. Kotka mieszka w piwnicy, budce?
proequo pisze:e-dita pisze:No, bo młoda to raczej do pracy jeździ, ze starą gorzej. Ale coś się da zawsze wymyślić.
W niedzielę o świcie trzeba tam pojechać. Kotka mieszka w piwnicy, budce?
Nieee, to jest ten typ, co zawsze na posterunku.
Zawsze czujna, by uchronić SWOJE kotki przed UPROWADZENIEM i OKALECZENIEM.
Kotka nie ma budki, bo pani sobie nie życzy. Dostępu do piwnic tam nie ma w ogóle. Sądzę, że kota koczuje na ogródkach działkowych i Ryneczku po jednej stronie ulicy, a jest wabiona na jedzenie na drugą stronę ulicy - pod wieżowce.
Pixia pisze:A co Wy nie macie co robić, że klepiecie w tą klawiaturę aż nie mogę nadążyć z czytaniem?![]()
Która się weźmie do roboty i zacznie ratować zagrożone koty? Chwila, chwila tylko nie wyskakujcie tutaj z pojedynczymi sztukami.![]()
Pamiętajcie, że ten kto ratuje ma specjalne przywileje....
Odnośnie łapania kotów, to kiedyś mnie dopadła policja.Pani zgłosiła, że łapię koty do klatki i morduję. A przecież takie ładne się rodzą.
Pixia pisze:A co Wy nie macie co robić, że klepiecie w tą klawiaturę aż nie mogę nadążyć z czytaniem?![]()
Która się weźmie do roboty i zacznie ratować zagrożone koty? Chwila, chwila tylko nie wyskakujcie tutaj z pojedynczymi sztukami.![]()
Pamiętajcie, że ten kto ratuje ma specjalne przywileje.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 110 gości