Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(16)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2011 19:37 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

seja pisze:Dziś jadę z chłopakami...ręce będę miała do kolan...

Nah i nie pojechaliśmy, padłam ze zmęczenia.
Dziś od rana ganiałam, w nocy nie spałam...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro lut 02, 2011 21:28 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

O kurcze, z chlopakami, powinnas wynajac tragarza... Moj jeden chlopak wazy juz prawie 5kg i musze zmieniac rece jak go nosze tak mi bydle ciazy :roll:
Btw, zastanawiam sie, czy kocur 5msc powinien juz tyle wazyc ? Na grubego nie wyglada, ale martwie sie na zapas, czy nie ma sklonnosci do spasienia sie :D

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro lut 02, 2011 22:46 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

Agor-ia pisze:O kurcze, z chlopakami, powinnas wynajac tragarza... Moj jeden chlopak wazy juz prawie 5kg i musze zmieniac rece jak go nosze tak mi bydle ciazy :roll:
Btw, zastanawiam sie, czy kocur 5msc powinien juz tyle wazyc ? Na grubego nie wyglada, ale martwie sie na zapas, czy nie ma sklonnosci do spasienia sie :D

Do skończenia roku nie odchudzam kociąt :) po roku już ograniczam paśnik :)

seja

Post » Czw lut 03, 2011 8:25 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

Agor-ia pisze: Moj jeden chlopak wazy juz prawie 5kg i musze zmieniac rece jak go nosze tak mi bydle ciazy :roll:

Ujesusinkuuuu 5 m-cy i 5 kg 8O :ryk: zdecydowanie wielkiii kocur z niego bedzie, wklej foty w swoim watku bo normalnie nie wierzee :lol: :lol:
Moje maja lekka nadwage, kotka wazy 5 kg a kocur niespelna 6 no ale dorosle sa, co ja mam powiedziec o targaniu jak musze je w jednym transporterze nosic (bo kocur mniej sie denerwuje jak z siostrunia przyszywana jezdzi), one 2 + transporter jakies 13 kg 8O fakt ze autem je woze, ale zniesienie do auta i z auta do weta to nie lada wyczyc, obijam transporter o nogi i ledwo dochodze :lol:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw lut 03, 2011 9:31 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

Witam :)
Jestem Czarek i ważę 3,7kg
Często zaglądamy tu i czytamy co słychać w moim byłym DT :)

Mamy parę puszek za którymi nie przepadam, i chętnie przekaże do DT jak by ktoś był w okolicy.
A to Ja:
Sfinks:
Obrazek

Dziwnie wyglądasz :)
Obrazek

Nie przeszkadzać !!
Obrazek

Tylko się rusz!
Obrazek

AgaR

Od: Wto gru 07, 2010 19:21

Post » Czw lut 03, 2011 9:51 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

To Czaruś który zamieszkał w Nowym Porcie? ;) Wyrósł :!:

Pozdrawiamy :wink:

Czarus z Wladyslawowa trafil do domku az do Nowego Portu :-) a w domku tymczasowm zamieszkał teraz Samsonik z falowca w Nowym Porcie :wink:

A Puszki dla Asi chętnie odbiorę jak będę u rodziców w Nowym Porcie ;) i kawalera odwiedzę :wink: kochany z niego chłopak był jak go zapamiętałam :wink:
Obrazek

Marea

Post » Czw lut 03, 2011 10:54 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

Promiskuityzm się szerzy...
Samson bzyka co się da , kiedy się da i jak się da... nawet Polcia i Pudzianka...
Co gorsza zaczyna pachnieć mi kocurem...
Samson aka. Stasiu Sowa chodzi i śpiewa...zalotnie...
Polcio i Pudzianek ograniczają zaloty do Rejci...mała się chroni za piecem albo wdrapie się na mnie...cóż na rozbieraną randkę nie pójdę, bo wyglądam jakbym na gwoździach spała...o właśnie pudzian wbił mi pazury w uda i sobie dynda... ała...
On też by chciał sie popieścić, a jest dość mocno molestujący, tylko strasznie gryzie...

Najgrzeczniejsze z całej bandy są dziewczynki -Lea i Nel...i Odulek malutki :)

Najgorzej jest z Minią...
Zaszczana listwa przepięciowa... wczoraj do mojego brata wpadła koleżanka -uczyli się do egzaminu.
Minia aka. Krążownik/Niszczyciel -co znajdę to zatopię ...
Najpierw zaatakowała torebkę nieświadomej zagrożenia koleżanki...a dziś rano odkryłam , że postanowiła utopić też jej buty...
Wczoraj rano w ramach promocji , bo kociaki pościągały pranie w kilku miejscach - wszystko zalała...miałam 3 kupki pachnącego naftaliną prania...
I tak się zastanawiam czy krwiomocz nie wrócił...

Tina...
Przechodzi samą siebie, teraz dostaje klapsa z plaskacza w pyszczek - tak jak kotka leje swoje dziecko, bo już nie mamy do niej siły...
Goniła Nel żeby jej wtłuc, ewentualnie wygryźć nowy placek gołej skóry... po drodze był Odi...siedział sierota, ździwko na pysiu...
Tina się zatrzymała , wtłukła mu, po czym wróciła do pogoni za Nel...
Dziś jest spokój.
Odi ma w 3 miejscach placki, jeden się zagoił, dwa niebawem.
Nelunia też już powolutku się wygaja.

Żwir ostatnio nam schodzi w zastraszającym tempie...jedzenie podobnież... w sumie to takich dużych klocków na DT w takiej ilości nie miałam... suche...te 13.5kg co rozpoczęłam po świętach jest już praktycznie na wykończeniu... pięknie żrą :)
Mam jeszcze karmę od Cioci Mraty i Cioci Pauliny więc jakoś mam cichą nadzieję luty przeżyjemy...w co powiątpiewam z każdym napełnieniem miski...

Zlikwidowałam Kambodżę :) mam pusty worek na pranie :) cieszę się :)
Po 16 na szczepienia z chopami...o Polcio właśnie kopuluje Rejcię...
Ostatnio edytowano Czw lut 03, 2011 10:56 przez seja, łącznie edytowano 1 raz

seja

Post » Czw lut 03, 2011 10:54 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

AgaR pisze:Witam :)
Jestem Czarek i ważę 3,7kg
Często zaglądamy tu i czytamy co słychać w moim byłym DT :)

Mamy parę puszek za którymi nie przepadam, i chętnie przekaże do DT jak by ktoś był w okolicy.
A to Ja:
Sfinks:
Obrazek

Dziwnie wyglądasz :)
Obrazek

Nie przeszkadzać !!
Obrazek

Tylko się rusz!
Obrazek

Świetnie wygląda :D widać , że szczęśliwy :D

seja

Post » Czw lut 03, 2011 11:21 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

Marea pisze:To Czaruś który zamieszkał w Nowym Porcie? ;) Wyrósł :!:

To ten sam Czaruś :)

Marea pisze:kochany z niego chłopak był jak go zapamiętałam :wink:

Nadal jest bardzo kochany i delikatny :)
Jednak w kontakcie z psami rodzi się w nim prawdziwy kot bojowy :)

Marea pisze:A Puszki dla Asi chętnie odbiorę jak będę u rodziców w Nowym Porcie ;) i kawalera odwiedzę

Zapraszamy. Przyda nam sie parę cennych rad, szczególnie w kwestii żywieniowej.

AgaR

Post » Czw lut 03, 2011 11:26 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

AgaR pisze:Zapraszamy. Przyda nam sie parę cennych rad, szczególnie w kwestii żywieniowej.

Dobrze :wink: Moze jakoś w weekend, poproszę na PW o namiary i nr telefonu

Kwestie żywieniową to mam opanowana, przy moich dwóch wybrednych kotach :wink: Polecam zakupy przez Internet, bo zoologiczny w Nowym Porcie słabo zaopatrzony :lol:
Obrazek

Marea

Post » Czw lut 03, 2011 12:13 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

Marea pisze:poproszę na PW o namiary i nr telefonu

Wysłane.

AgaR

Post » Czw lut 03, 2011 12:22 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

Marea pisze:Ujesusinkuuuu 5 m-cy i 5 kg 8O :ryk: zdecydowanie wielkiii kocur z niego bedzie, wklej foty w swoim watku bo normalnie nie wierzee :lol: :lol:

Po nim tego az tak nie widac, jest dosc dlugi , wiec figura sie ladnie prezentuje :mrgreen:
Ale jak wreszcie zakupie baterie do aparatu - zawsze zapomne - to fotki w watku beda ;)
Jedna rzecz Yoshi ma dziwna - skore. A przynajmniej jest to dziwne dla mnie :mrgreen: Ma jej jakby troche za duzo jak na swoje cialo, mozna ja swobodnie zlapac, a jak lezy w pozycji "na sfinksa" to przy mordce bo obu stronach taka faldka sie mu odklada :lol:

A Czarek jaki fajny :D
Ja tez mam w domu Czarka, ale nie kotka, a szynszylka :D

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw lut 03, 2011 20:12 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

Polcio i Pudzian zaszczepieni.

Samsona można śmiało pozbawić jajec :) szczepienie poczeka :)

seja

Post » Pt lut 04, 2011 10:35 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

ehh... jutro na kolejne szczepienie...tym razem tylko Nel...
Samson śmierdzi... muszę odświeżacza kupić, bo szału powoli już zaczynam dostawać...mam wrażenie , że dziad mi zaczyna znaczyć...

seja

Post » Pt lut 04, 2011 10:55 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*]Rea,Lea-zaszczepione

seja pisze:ehh... jutro na kolejne szczepienie...tym razem tylko Nel...
Samson śmierdzi... muszę odświeżacza kupić, bo szału powoli już zaczynam dostawać...mam wrażenie , że dziad mi zaczyna znaczyć...

Asia w InterMarche sa odwiezacze w promocji, te ktore Ty stosujesz AirWick dwupaki po 18 zl, do kontaktu z 2ma wkladami i maszynka tez 18 zl

Samsonek umowiony na dzis na obciecie jajcow... :twisted:
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]