seja pisze:Dziś jadę z chłopakami...ręce będę miała do kolan...
Nah i nie pojechaliśmy, padłam ze zmęczenia.
Dziś od rana ganiałam, w nocy nie spałam...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seja pisze:Dziś jadę z chłopakami...ręce będę miała do kolan...
Agor-ia pisze:O kurcze, z chlopakami, powinnas wynajac tragarza... Moj jeden chlopak wazy juz prawie 5kg i musze zmieniac rece jak go nosze tak mi bydle ciazy![]()
Btw, zastanawiam sie, czy kocur 5msc powinien juz tyle wazyc ? Na grubego nie wyglada, ale martwie sie na zapas, czy nie ma sklonnosci do spasienia sie
Agor-ia pisze: Moj jeden chlopak wazy juz prawie 5kg i musze zmieniac rece jak go nosze tak mi bydle ciazy![]()
Btw, zastanawiam sie, czy kocur 5msc powinien juz tyle wazyc ? Na grubego nie wyglada, ale martwie sie na zapas, czy nie ma sklonnosci do spasienia sie
Marea pisze:To Czaruś który zamieszkał w Nowym Porcie?Wyrósł
![]()
Marea pisze:kochany z niego chłopak był jak go zapamiętałam
Marea pisze:A Puszki dla Asi chętnie odbiorę jak będę u rodziców w Nowym Porciei kawalera odwiedzę
AgaR pisze:Zapraszamy. Przyda nam sie parę cennych rad, szczególnie w kwestii żywieniowej.
Marea pisze:Ujesusinkuuuu 5 m-cy i 5 kg![]()
zdecydowanie wielkiii kocur z niego bedzie, wklej foty w swoim watku bo normalnie nie wierzee
![]()
![]()
seja pisze:ehh... jutro na kolejne szczepienie...tym razem tylko Nel...
Samson śmierdzi... muszę odświeżacza kupić, bo szału powoli już zaczynam dostawać...mam wrażenie , że dziad mi zaczyna znaczyć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], puszatek i 159 gości