Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:następnie Figu jedzie w niedz lub w pon i dokładnie kiedy,to będzie wiedziała w piątek wieczór-zadzwonię do Niej i dokładnie się umówimy.
Weżmie Toma&Jerrego w transporterku dziewczyn z Rybnika + drugi transporterek dziewczyn z Rybnika także Sunshine307 odbierasz w Katowicach kicie + dwa transporterki a Iburg i Betta się juz do ciebie zgłoszą po trznsporterki-tak bedzie najłatwiej.
Z powrotem Figu będzie wracała do wawki we wtorek i wtedy zabierze Perelkę w swoim transporterku a ja ją odbiorę w wawie lub umówię z P.Olą czyli DS-em.
Szalony Kot pisze:
I ja bym Bąbla oddzielnie. On jest super kot. A nie ma co Edisi stresować.
smarti pisze:
Betta-prawie codziennie piszę co u wszystkich kiciów.
Devi pięknie zarasta,jest mega mizianka, gadułą i zjada tony zarełka, natomiast Fionka nadal się gluci i jest dzikawa,choć powoli się oswaja..ale b.powoli.
rozliczenie uaktualniłam na tyle ile wiem(tyle ile ja już zalożylam z własnej kieszeni3)
-reszta-to czego nie wiem- jest na krechę ale mozna sobie wydedukowac-nie sadzę aby wyszlo mniej niz 50 zł za te 3 dni kiedy po dwa koty brały zastrzyki i pewnie ok 150-200 za ratowanie i sekcję Shrekunia.-opisywałam to dokładnie na watku kilka stron wczesniej.
jak jestem na kreche i proszę o rozl a oni mi po raz enty mówia ze nie maja czasu i widze że rzeczywiscie nie maja to nie śmiem naciskać,dopoki nie będe w stanie zaplacic-bo wciąz mam tam przeciez inne koty do leczenia i nie będe sobie psuć ukladów.
Szalony Kot pisze:Poznajecie?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dwa ostatnie zdjęcia to moje ulubione. Na przedostatnim w pełni widać, jakie ma piękne, zdrowe, szeroko otwarte, złote oczy. Ona jak się dziwi, jak się cieszy, jak się ciekawi - to je taaaak szeroko otwiera!
A ostatnie - to piąty dzień Tuli u mnie. Jest w transporterku u weta, właśnie się dowiedziałyśmy, że nie ma FIPa. I z tej radości udzieliłyśmy wywiadu SuperStacji
Od jutra rana będą wisieć ogłoszenia Tuli. Wyleczyłam, wykochałam, wykąpałam dziś delikatnie, bez afer było. Nauczyłam korzystać z kuwety, wyprzytulałam, odchuchałam. Mogę oddać... byle w dobre ręce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 145 gości