już widzę Bojkota albo Foresta minę na hasło -noga-

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:Może by tak moim zrobić małe szkolonko?Choćby poziom podstawowy-na posłuszeństwo-
![]()
już widzę Bojkota albo Foresta minę na hasło -noga-
![]()
mirka_t pisze:mokkunia pisze:alergia?
Nie. Przeszkadza zazdrość Mikesza, która według mnie jest ciekawością, bo koty są izolowane od dziecka. Przeszkadza sierść w w wózku dziecka i na dziecku.
Mikesz i Misia mają w tej chwili po 5-6 lat. Dziecko ma 3 miesiące.
mokkunia pisze:
oj bo on chce wejść, nie rozumie czemu nagle nie może, czemu jest izolowany, jest ciekawy
przecież można inne rozwiązanie znaleźć
te koty miały tylko ich, a teraz nagle zostały odsunięte na boczny tor i potraktowane jak niepotrzebny przedmiot
bo kłaki w wózku i skrobanie w drzwi i brak reakcji na komendy
bardzo to przykre, mnie boli jakoś wyjątkowo
mirka_t pisze:Aaa i jeszcze ugniata mi szyję łapami. No nie da się z nim wytrzymać.
mirka_t pisze:Kociczka39 a nie chcesz tego Love wziąć do Siebie.![]()
Bączek dobija mnie swoją żywotnością, akrobacjami i lizustwem. Najbardziej męczy mnie to lizustwo. Wchodzi na kolana i pyskiem zaraz do mojej twarzy jakby chciał wejść mi do nosa czy ust. Liże po brodzie, policzkach. Okropny jest.
mirka_t pisze:Kociczka39 a nie chcesz tego Love wziąć do Siebie.![]()
Bączek dobija mnie swoją żywotnością, akrobacjami i lizustwem. Najbardziej męczy mnie to lizustwo. Wchodzi na kolana i pyskiem zaraz do mojej twarzy jakby chciał wejść mi do nosa czy ust. Liże po brodzie, policzkach. Okropny jest.
mirka_t pisze:Może ktoś pomógłby w transporcie tych kotów. Mimo wszystko wolałabym sama poszukać im domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, egw i 165 gości