Otrzymałam maila na koty.sos od pani chętnej adoptować jakiegoś kota. Z tego co znalazłam w necie pani ma 2 rasowe psy, 2 koty ze schroniska i kotkę bardzo podobną do tego nowego. Może by go wzięła do pary.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mirka_t pisze:I wcale go nie chcę, ale jak usłyszałam, że od półtora miesiąca w schronisku i ciągle chudy to wzięłam żeby zareklamować go na forum. W schronie mógłby jeszcze długo siedzieć.
mirka_t pisze:Otrzymałam maila na koty.sos od pani chętnej adoptować jakiegoś kota. Z tego co znalazłam w necie pani ma 2 rasowe psy, 2 koty ze schroniska i kotkę bardzo podobną do tego nowego. Może by go wzięła do pary.
mirka_t pisze:Okazuje się, że poza klatką lęka się kotów. Tylko prycha a gdy przechodzą blisko niego kuli się i cofa. Nie jest zbyt odważny.
mirka_t pisze:Koty nie przeszkadzają mu gdy słyszy otwieranie lodówki. Od razu melduje się w kuchni, zagaduje, kręci się pod nogami.
mirka_t pisze:Jego chudość jest bardzo niepokojąca biorąc pod uwagę, że nie jest wynikiem słabego apetytu. Wczoraj zmierzyłam mu poziom cukru i ma w normie, ale w dolnych granicach. Trzeba będzie zbadać mu krew.
MariaD pisze:mirka_t pisze:Jego chudość jest bardzo niepokojąca biorąc pod uwagę, że nie jest wynikiem słabego apetytu. Wczoraj zmierzyłam mu poziom cukru i ma w normie, ale w dolnych granicach. Trzeba będzie zbadać mu krew.
Jak wyniki? Co powiedział lekarz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości