Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Oj bo nie spodobało Ci się że powiedziałam że muszę obalic mit bo mam alergię odkąd wiem jaka jest prawda. Mam alergię na stereotyp, nie na ludzi którzy powtarzają. Ja użyłam określenia alergia a ty chyba że "robi się coś w srodku jak słyszę". Zresztą, nie wiem o co dokładnie chodzi, na pewno nie chciałam nikogo obrazić czy urazić
Georg-inia pisze:shalom pisze:Oj bo nie spodobało Ci się że powiedziałam że muszę obalic mit bo mam alergię odkąd wiem jaka jest prawda. Mam alergię na stereotyp, nie na ludzi którzy powtarzają. Ja użyłam określenia alergia a ty chyba że "robi się coś w srodku jak słyszę". Zresztą, nie wiem o co dokładnie chodzi, na pewno nie chciałam nikogo obrazić czy urazić
faktycznie jesteś przewrażliwiona
mnie chodziło banalnie - o żeńską formę zawodów
nie cierpię psycholożek, kosmetolożek, kierowniczek (od "kierowcy") i tym podobnej pseudofeministycznej nowomowy - ściska mnie w środku i dostaję trzepotania macicy, nad którym świadoma część mojego mózgu nijak nie może zapanować
![]()
Annaa, no właśnie! ponieważ nie wiem, ile to jest pół kilo to wolę powiedzieć, że pęczek o przekroju o! takim! i pokazuję gestem zbliżonym do powszechnie stosowanego OK!
sunshine pisze:Ale szczerze, Annaa, nie wpadłabym na to by koperek na wagę kupować
gosiaa pisze:sunshine, apropos gadania, mam w pokoju taką koleżankę.
Gada non stop i cały czas powtarza, że stara się nad tym panować, ale coś jej nie wychodzi![]()
Teraz jest na zwolnieniu.
Kumpel dzisiaj usiadł, i tak westchnął, matko, jak tu cicho jak nie ma Danusi, aż dziwnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 44 gości