No to pod tym względem Maniuś wcale się nie zmienił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jakie jest dzialanie tego plynu? czy na dawno juz obsikane lozka/kanapy pomoze? tzn. uda sie wyzbyc smrodu? czy dziala tylko na swieze siuski?Moha bardzo polecam płyn Bio-Stalfris
Moha pisze: No to pod tym względem Maniuś wcale się nie zmieniłZ kuwety owszem, korzysta, ale żeby zakopać swoje produkty?! Kto to słyszał? Grzech nie wystawić takich skarbów na widok publiczny! Ja staram się go przecierać wacikiem mokrym, ale chłopak zaraz ma nerwa. W ogóle jakakolwiek pielęgnacja wchodzi w grę tylko przy jedzeniu i kiedy przysypia mi na kolanach. Ale skubaniec tak pilnuje swoich dredów, że tylko trochę go pociągnę za kłaczki i zmyka do kontenetka, który zaadaptował na sypialnię.
Czekam z utęsknieniem na kastrację, bo może "na śpiocha" zrobimy mu remonnt generalny karoserii, to potem będzie łatwiej. Za wielki osobisty sukces poczytuję sobie doprowadzenie do ludzkiego wyglądu ogona Jaśniepana
Zajęło mi to ze 3 dni gdyż Maniuś zgodnie ze swoimi zasadami nie poszedł na współpracę
![]()
Moha pisze: A najfajniejsze jest to, że wskakuje taki wypaćkany żarciem, z sikunami na portkach na kolana, patrzy w oczy w taki specjalny, łobuzerski sposób i daje buziaka... Po prostu: Czarujący Łajdak
Marcelibu pisze:Moha pisze: A najfajniejsze jest to, że wskakuje taki wypaćkany żarciem, z sikunami na portkach na kolana, patrzy w oczy w taki specjalny, łobuzerski sposób i daje buziaka... Po prostu: Czarujący Łajdak
Aż mi się łzy zakręciły...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 64 gości