Chociaż u mnie też resztki w portfelu (to pikuś) i co gorsza na koncie. Kupiłam wczoraj karmę, ostatnie filtru z zooplusa i duuuuusza

Wpadnij do nas jak będze jak, bo się martwić będziem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:Witajcie witajcie, pozdrawiam z pracy
Ciepła pisze:choc podrzuce Cie Aniu![]()
witaj Trojeczko
KaleidoStar pisze:Ciepła pisze:choc podrzuce Cie Aniu![]()
witaj Trojeczko
dziękuję AsieńkoWitaj wtorkowo-pracowo...
Już niebawem wypłata... i net w domu![]()
Ale przynajmniej teraz chodze spać o 22No..z wyjątkami... dziś na rano do pracy-czyli pobudka o 4..a ja o godzinie 1.50 maszerowałam przez pole do domu..bo się w klubie zasiedziałam, na próbie przed środowym koncertem, na którym mnie nie będzie.. Tyle mojego, że na próbie posłuchałam. Gorzej, że teraz jeszcze bardziej wiem co tracę. Ta środa przejdzie chyba do historii lokalu. A mnie przy tym nie będzie, buuu, bo mam nocke w pracy...
W poniedziałek idę na konsultacje w sprawie tatuażu.. Czyli wycena, obgadanie i dopracowanie projektu... No i umówienie się na konkretny termin. Z jednej strony chciałabym JUUUŻA z drugiej - cieszę się, że facet ma tak zapchany grafik, bo przynajmniej forsę odłożę
Co prawda wymarzonego jeszcze dlugo nie zrobię.. bo to z 1500 zł będzie. Ale coś drobnego na początek
Troja ostatnio rozgadana.. zaczepia, zagaduje.. dostała od babci dwa czteropaki saszetek whiskasa. Heh..zamiast mnie dokarmiać, mama kotu kupuje.. (oczywiście kota nie lubi i w ogóle po co mi kot, skoro pieniędzy nie mam na życie, niech ja go oddam komuś..ale czy kicia aby na pewno dostaje smakołyki? A czy nie głodna? A może przyjade futerko wyczesać?Mama jest boska
Chyba czasami naprawdę ma nadzieję, że uwierzę w Jej niechęć do Trojki
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 116 gości