Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariolaK pisze:Ja głosuję na Eustachego
mamut pisze:Głosowanie - Kandydaci zgłoszeni do pomocy finansowej w m-cu styczniu.
1. Aśk@ która nie przejdzie obojętnie wobec żadnego kota potrzebującego pomocy, która leczy, szczepi i sterylizuje koty na własny koszt. Aśk@ ma dwa wątki: jeden tutaj viewtopic.php?f=13&t=119453&start=0 a tu jest jej drugi wątek viewtopic.php?f=1&t=118094&start=0
2. To maltretowana kotka Marika z filmiku z YT z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=121944 Ten wątek ma już drugą część tutaj viewtopic.php?f=1&t=122106&start=0 i część trzecia viewtopic.php?f=1&t=122700&start=0
Kotka została przygarnięta przez panią wiceprezes KTOZ Monikę Krzyżanowską - Dziennik Polski z 08.01.2011 http://www.dziennik.krakow.pl/pl/magazy ... waniu.html
3. Kot Eustachy u Justa&Zwierzaki viewtopic.php?f=1&t=107213&start=0 Jest to kot po wypadku potrzebujący pieniążków na karmę, leki i pieluchy.
1.mamut - kot Eustachy
2.Ja-Ba - Aśk@
3.Gibutkowa - kot Eustachy
4.Rakea - kot Eustachy
5.Alexis_86_ - kot Eustachy
6.KarolinaS - kot Eustachy
7.cynamon i wanilia - kot Eustachy
8.Irenka - kot Eustachy
9.martalusia
10.dagmara-olga - kot Eustachy
11.banshie - kot Eustachy
12.ksb - kot Eustachy
13.Sylwia1982 - kot Eustachy
14.SecretFire - kot Eustachy
15.MariolaK - kot Eustachy
SecretFire pisze:Mamutek wielki podziw, ze nie zgubisz sie w tych wszystkich postach. Ja to przezywam i jakos mi sie rece trzesa, jak o takie rzeczy chodzi.
W lutym moze byc, ze mnie nie bedzie, ale w razie czego, to zaznaczam, ze przylaczam sie do wiekszosci, jak by brakowalo. Postaram sie ale miec podlaczenie do sieci.
Rakea pisze:Mamut,zapomniałaś o moim bazarku - na razie jest 40zł bibuś obiecała dosłąć jeszcze 5zł! -wtedy rozliczą bazarek
ale kwotę przynajmniej 40zł można już doliczyć do styczniowej?
Rakea pisze:Dobrze, że się przypomniałaś z bazarkami, ja bym się kapnęla po miesiącu albo i lepiej![]()
Puściłam przelew na całą kwotę z obydwu bazarków - czyli 65zł i myślę żeby to poszło na styczeń.
A w lutym - może coś jeszcze mi się nawinie, to wystawię
banshie pisze:na luty można by tez pomóc jakoś viewtopic.php?f=1&t=118368&start=120 ? to tylko moje luźne propozycje
pozdrawiam ale nie całuję bo grypsko mam :C
SecretFire pisze:Mamutek takie wystawy kotkow ze schroniska sa powodzeniowe? Kotki nie maja przez to stresu i dobrze jest to organizowane? Jakies towarzystwo nad tym czuwa i pilnuje? Kurcze, wyobrazilam to sobie jak one wystraszone tam siedza i mi lezki naplynely.
cynamon i wanilia pisze:pierwsze foty z wystawy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Blue i 728 gości