ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 31, 2011 9:47 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

justyna p pisze:A dlaczego smutno??? Wszystkiego naj naj naj, a przede wszystkim udanych adopcji do mądrych domków!!!

:birthday:

Czuję, że poza Piotrkiem nie będzie już żadnych adopcji. TŻ powiedział, że Kamil jest za słaby psychicznie, żeby go oddawać do kogoś 8)
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Pon sty 31, 2011 10:58 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

:birthday: Agata zdrówka przede wszystkim :1luvu:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon sty 31, 2011 11:04 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

Ja też miałam urodziny dwa dni temu 29 stycznia jak Ty Renata. :lol: 8)
Agata wszystkiego najlepszego i udanych adopcji. Ty też WODNIK i Renata :ok: Czy to zbieg okoliczności?
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Pon sty 31, 2011 11:08 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

Kamil no co Ty, on za słaby psychicznie?, nie mozliwe, poprostu Twój mąż chce go sobie zostawić, dlatego tak powiedział. :lol: On też jest za zwierzakami, widziałam jak uwielbia Krzysia.

golla

Post » Pon sty 31, 2011 11:18 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

Ale numer, hehe. W takim razie chyba trzeba imprezę zrobić. Szkoda, że Renata jest tak daleko.
Dziękuję Wam za życzenia i Tobie Gosiu i Renato też życzę wszystkiego dobrego, a przede wszystkim zdrowia fizycznego i psychicznego :wink:
Renatko, mamie jeden kot wystarczy :) Zwłaszcza teraz kiedy jest chora i szykuje się na operację.

golla pisze:Kamil no co Ty, on za słaby psychicznie?, nie mozliwe, poprostu Twój mąż chce go sobie zostawić, dlatego tak powiedział. :lol: On też jest za zwierzakami, widziałam jak uwielbia Krzysia.

Tak powiedział, hehe. Rozbawił mnie tym bardzo. Ale fakt, Kamil jest tchórzliwy i bojaźliwy. Nas pokochał, my go też i nie wiem jakby sobie poradził u kogoś. Trzeba pamiętać, że trochę trwało zanim Kamil się oswoił i przestał się bać dotyku człowieka.
Krzychu to zupełnie inna historia. Po niego nikt się nie zgłasza przez wadę serca, więc uznaliśmy, że chyba już zostanie u nas na zawsze. Zresztą jak niby oddać koty po takim czasie? Chyba krzywdę bym im zrobiła.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon sty 31, 2011 12:48 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

Piotrek jedzie w weekend do nowego domu do Włocławka. Fajny dom, troje dzieci, 7-miesięczny kocurek. Piotrek nadaje się do takiego głośniejszego domu, bo jest odważny i bojowy no i będzie miał kocie towarzystwo.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon sty 31, 2011 12:51 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

Piotrusiu,za Twój nowy domek trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pon sty 31, 2011 12:59 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

HURA, Piotruś znalazł nowy dom z kocim towarzystwem. Naprawdę się cieszę, udało się znaleźć porządny dom.
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

golla

Post » Pon sty 31, 2011 13:05 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

powodzenia Piotrek :ok: :ok: :ok: :ok: za szczęsliwy domek

PearlRain

Post » Pon sty 31, 2011 14:29 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

dziewczyny proszę o kciuki, kot spod kościoła został złapany Pani Martyna zaniosła go na Kościuchy na odjajczenie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PearlRain

Post » Pon sty 31, 2011 14:31 Re: ToruńKotyzCmentarza. Maciuś W DS u Mojej Mamy.

PearlRain pisze:dziewczyny proszę o kciuki, kot spod kościoła został złapany Pani Martyna zaniosła go na Kościuchy na odjajczenie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Trzymamy, właśnie widziałam wpis na Twoim wątku.
:ok: :ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto lut 01, 2011 9:39 Re: ToruńKotyzCmentarza. MaciuśWDS/ PiotrekJedzieDoNowegoDomu

Powoli szykuję się do łapania cmentarnych kotek na sterylki. Golla rozmawiała z Asią z Fundacji i możemy za ok. tydzień zacząć łapać. Kocichy będą mogły po zabiegu pomieszkać w Fundacji do czasu aż zupełnie dojdą do siebie.
Ja mogę zacząć łapać od 8 lutego. Myślę, że godziny popołudniowe będą dobrym wyjściem, np. 18-19. Wtedy jest na cmentarzu spokojniej, a już na pewno cisza jest w weekendy.
Zastanawiam się też nad kwestią ile kotek łapać. Najlepiej byłoby 3 jednocześnie, ale pewnie się nie uda. Wtedy nie wiem czy łapać jedną czy dwie. Trzeba pamiętać, że one jednak przy tym nawiewie siedzą przytulone do siebie grzejąc się wzajemnie. Jak się nie uda złapać wszystkich jednego dnia to można próbować łapać pozostałe w dni kolejne.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto lut 01, 2011 12:05 Re: ToruńKotyzCmentarza. MaciuśWDS/ PiotrekJedzieDoNowegoDomu

Tak zabieramy się za kocice, jeszcze ustalę z Fundacją KOT dokładnie, kiedy możemy zacząć. Najważniejsze żeby kociąt było mniej na świecie, bo już nie ma kto ich brać do siebie.

golla

Post » Wto lut 01, 2011 14:23 Re: ToruńKotyzCmentarza. MaciuśWDS/ PiotrekJedzieDoNowegoDomu

agatka , tu się nie ma co głowić tylko łapać wszystko co się rusza i co się akurat nawinie (mam tu na myśli kocice).Tu jeśli się nie mylę limitują wolne klatki i moce przerobowe u weta ...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro lut 02, 2011 21:44 Re: ToruńKotyzCmentarza. MaciuśWDS/ PiotrekJedzieDoNowegoDomu

Maciuś i Piotrek w nowych domach :ok: Szybko Ci idzie Agata z adopcjami, został jeszcze Kris i Kamil, kto chętny?

golla

[poprzednia][następna]