MalgWroclaw pisze:Ale w lodówce jest zimnolepiej poczekać, aż sami dadzą, co mają. Fasolka
Nie dadzą dobrowolnie, już ja ich znam, ale czasem wyjmują dla siebie i wtedy można im zwinąć.
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Ale w lodówce jest zimnolepiej poczekać, aż sami dadzą, co mają. Fasolka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Ale w lodówce jest zimnolepiej poczekać, aż sami dadzą, co mają. Fasolka
Nie dadzą dobrowolnie, już ja ich znam, ale czasem wyjmują dla siebie i wtedy można im zwinąć.
Inka
Dorota pisze:MaryLux pisze:Haker1 pisze:Takie zielsko i jarzynki i zupa z kuraka to najlepsze jedzonko pod słońcem.
Nie lubię i nie jadam mięsa.
Jak moja Duża gotuje takiego kuraka to cały czas pilnuje garnka.
Haker wegetarianin ale jedzący ryby.
A moja Duża baaaaaaaardzo rzadko gotuje, w tym roku zdarzyło się jej to tylko raz!
OJ, to i marne szanse na znalezienie
smacznego, bezpanskiego, rozowego...
Mru wspolczujacy
Dorota pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Ale w lodówce jest zimnolepiej poczekać, aż sami dadzą, co mają. Fasolka
Inka
A ja polki w lodowce mam za wysoko![]()
Mru
MaryLux pisze:Okropność!![]()
Dorota pisze:MaryLux pisze:Okropność!![]()
Zgadza sie...
Skok na te polke grozi smiercia lub kalectwem...
Mru
MalgWroclaw pisze:Duża opowiadała, że córka Florki, której nie znam, bo ona z nami nie mieszka, potrafi wejść do lodówki i tam sobie siedzi na półce, jak jest pusto. Fasolka
maciejowa pisze:Cześć Pigulinko nasza prześliczna!![]()
MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Okropność!![]()
Zgadza sie...
Skok na te polke grozi smiercia lub kalectwem...
Mru
Nie mam pomysłu, jak to rozwiązać... Może zaprosić szczura Montera, żeby zepsuł tę lodówkę i zmusić Dużą, żeby kupiła nową, z niższymi półkami?
Haker1 pisze:W lodówce to ja lubię posiedzieć,
ale dzisaj bardzo rano sie wystraszyłem.
Ja się bojęskładania i rozkładania suszarki do prania .
Taka metalową ma Duża na balkonie.
A teraz suszyła pranie w domu i śie sobie na fotelu a tu nagle ten dźwięk składania.
Uciekłem jak oparzony.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 144 gości