saranna pisze:agiis-s pisze:saranna pisze:Agiis-s ja wycieczke ad personam robić nie będę:) Podaj mi argumenty, dowody na to, że Iza chce wypuścic na wolność koty z białaczką, chore?
a nie chce?
większość kotów od izy71 jest chora na białaczkę - nigdy nie ukrywała że ma w domu koty białaczkowe, przy zaraźliwości tej choroby i przerażającej ilości zwierząt łatwo chyba sobie przemyśleć jakie jest ryzyko zarażenia.....
aaaa...nieeee...Iza pisała o zwróceniu koteczkom wolności
fajowo..od dziś każdy wyrzucony kot będzie miał po prostu zwróconą wolność
Pytanie "a nie chce?" to nie argument. Większość kotów napisałaś. Ja konkretnie pytam ile? Czy sa wyniki badań?
Agiis-s z całym szacunkiem, ja nie szukam kłótni, ale z Twojej strony padają ciężkie oskarżenia. Gdzie są dowody na poparcie tego?
jakie wyniki badań kobieto?
jedź, zbadaj koty Izy
będziesz miała wyniki badań
Iza sama spokojnie przyznawała że niektórych kotów nie kastruje bo mają białaczkę
ja się opieram na relacjach domów gdzie trafiły koty zabrane od izy71 - w tym swojego - jeden kot od niej zszedł na białaczkę, drugiego przez 6 miesięcy leczyłam z grzybicy o wszołach i świerzbie nie wspomnę bo to standard.
Pixia pisała o białaczce wśród kotów które iza71 oddała TOZowi
nie tak dawno pisała tu jakaś kobieta która ma kota od izy71 - z białaczką
nikt z was nie chce tego sprawdzić a mi każecie robić badania?
ja wiem że zaraz mnie zakrzyczycie, wyzwiecie i obrazicie (swoją drogą to jakiś fenomen tego wątku - kilka z was pisze na innych i ma normalne poglądy w sprawie zbieractwa, kastracji, wyrzucania z domu) ale to niczego nie zmieni
niech mi ktoś udowodni ze tak nie jest - że Iza nie zbiera kotów, że te w jej domu są zdrowe i zadbane, ze dla kotów szuka domów, daje ogłoszenia adpcyjne, wydaje do domów.
naprawdę wierzysz że WSZYSTKIE koty u izy71 nie są adopcyjne?
po tak długim czasie na forum?