DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 8:46 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Ale fajne foteczki! :1luvu:
Widzę Smarti, że u Ciebie sami cyrkowcy :mrgreen:
A Franuś ala ufo - rewelacja :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 31, 2011 10:14 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Rybnickie nie załapały sie tym razem na sesje?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon sty 31, 2011 10:38 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Iburg pisze:Rybnickie nie załapały sie tym razem na sesje?

No właśnie :evil: i Promyk też nie :evil:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 31, 2011 10:42 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

a Triśka ?
TŻ Smarti musi sie do roboty wziąć :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 31, 2011 10:49 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

EdytaB_a pisze:a Triśka ?
TŻ Smarti musi sie do roboty wziąć :mrgreen:

Własnie - Triska :!: obijają się :evil: :evil: :evil:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 31, 2011 13:42 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Ło, znalazłam wątek, gdzie jest i Edisonek aktualnie Edisia :twisted: i Bąbelek. No to zaznaczam do podczytywania.
W dodatku nieznany mi wcześniej Mojito, który jakby bliźniak mojej tymczaski Tatanki (czy Mojito też ma adhd?) 8)

Pomogę bazarkiem, z resztą Marzenii11 mówiłam, a o Bąblu pamiętam z poprzedniego wątku paluszkowego. Fanty mam. Tylko obfocić je i wystawić :oops:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon sty 31, 2011 13:54 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

joshua_ada :D witamy w naszych skromnych progach :)
mam też Zielonooką(lunę) i miałam lalunię i Mikę-Morunię-wszystko Paluszki :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Co do sesji to:
I Devi i Fionka się załapały,a jakze,ale Tż czasu już nie miał wstawić-wstawi następnym rzutem..

Najwazniejsze były tym razem Mojito i Luna bo one domku szukają.

Ani Promyś ani Trisia się nie załapali bo oni na razie domku nie szukaja-Trisia ma dziś morfo a 3-go sterylkę a Promyś ok 10-go testy na białaczkę.

Wizyta dla Perełki umówiona jest najpózniej na czw.wieczór ale być może i jutro wieczór.

I kolejny półmózg któremu ,mam nadzieję,los to kiedyś wynagrodzi :twisted:
zadzwonił do mojego weta że już dziś musi
uśpić swojego 12-l.zdrowego kota bo okazało się ża dziecko ma alergię..

tak więc w panice szukamy kotu domu..(kot kastrowany,niewychodzący..

I wiadomość z ostatniej chwili :D

P.Ola do której ma jechać Perełka ma u siebie Gwiazdeczkę o alareipan-(ja miałam wziąć Gwiazdeczkę na DT ale właśnie od alareipan dowiedziałam się wtedy że kicia ma już super domek niedaleko mnie )
jeśli Pani Ola dostała kicię od alareipan to zaręczam Wam że nic tu po mnie-to jest na pewno super domek!!
jeśli chcesz się Zerduszko , upewnić osobiście, to podam Ci tel do Ani-alareipan

ale moim zdaniem wizyta jest zbedna i czym predzej szukajmy transportu dla naszej pięknej trójcy :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 31, 2011 14:05 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

smarti pisze:I wiadomość z ostatniej chwili :D

P.Ola do której ma jechać Perełka ma u siebie Gwiazdeczkę o alareipan-(ja miałam wziąć Gwiazdeczkę na DT ale właśnie od alareipan dowiedziałam się wtedy że kicia ma już super domek niedaleko mnie )
jeśli Pani Ola dostała kicię od alareipan to zaręczam Wam że nic tu po mnie-to jest na pewno super domek!!
jeśli chcesz się Zerduszko , upewnić osobiście, to podam Ci tel do Ani-alareipan

ale moim zdaniem wizyta jest zbedna i czym predzej szukajmy transportu dla naszej pięknej trójcy :piwa: :piwa: :piwa:

Good njus!!!!! :ryk:
mi przyszły dwie możliwości do głowy:
1. wykorzystać info od Iburg o osobie zdeklarowanej do przewozu kociastych
2. zapytać arcana - mówila, że będzie pomagać - choć skoro tym razem chodzi o przewóz do ds to może za zwrotem kosztów? Co Wy na to? pytam czekające na kicie ds-y :wink:

Bo rozumiem, ze transport miałby być łączony - kicie od zerduszko do wawy a z powrotem/badź najpierw Tom&Jerry do Sunshine307 - dobrze pojęłam?

Marzenia11

Post » Pon sty 31, 2011 14:07 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

joshua_ada pisze:Ło, znalazłam wątek, gdzie jest i Edisonek aktualnie Edisia :twisted: i Bąbelek. No to zaznaczam do podczytywania.
W dodatku nieznany mi wcześniej Mojito, który jakby bliźniak mojej tymczaski Tatanki (czy Mojito też ma adhd?) 8)

Pomogę bazarkiem, z resztą Marzenii11 mówiłam, a o Bąblu pamiętam z poprzedniego wątku paluszkowego. Fanty mam. Tylko obfocić je i wystawić :oops:

to jeszcze Ci wklejam link do moich wolnozyjących Bielaniaków :wink:
viewtopic.php?f=1&t=115097&start=0

Marzenia11

Post » Pon sty 31, 2011 14:10 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

do agitarius już pisałam czekam na odp.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon sty 31, 2011 14:10 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

smarti - nie wiem już czy Prue to tu też napisała i/lub czy Ty dotarłaś do tego postu w wątku osobisty Edisi, więc dla pewności wkleję - cenne uwagi:

Prue pisze:W weekend byliśmy u naszej ulubionej Wetki w Będzinie,zrobić badania kontrolne.Wszystko wyszło wporzątku.Jednak Fredzio się drapie :? No więc rozmawiałam z nią o alergiach dość chwilę, i powiedziała mi taką myślę że przydatną rzecz.

A mianowicie Sterydy a ich działanie na różne typy alergii:

Kontaktowa i wziewna = działają najlepiej

Pokarmowa = Ponoć działa, ale jedynie "przyćmiewa" objawy

A świąd związany ze stresem,depresją i innymi zaburzeniami behaworalnymi = wogóle nie działa

To mi bardzo pomogło,ciekawa jestem czy inni weci też tak mówią :P

Marzenia11

Post » Pon sty 31, 2011 14:17 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Ale ruch w interesie! :D

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon sty 31, 2011 14:49 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Marzenia,Edisia już w pierwszym tygodniu sty.zeszła ze sterydów,teraz schodzimy z uspokajających.
Prawie wcale się nie drapie-futerko zarasta,jak zarośnie całkiem to zdejmiemy golfik.

Stosunki z Bąblem układają się modelowo-żyją w zgodzie jak po rozwodzie :mrgreen:
tak jak myślałam piekna z nich parka :piwa:

Gorsza sprawa bo Luna z Melą bardzo się pokochały-klasyczna miłość od pierwszego wejrzenia. a Meli szykuje się domek a nawet gdyby nie to i tak one razem szansy na dom wspólny i tak nie mają.. :roll:

smarti

Post » Pon sty 31, 2011 14:53 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

no to widzę super informacje popołudniowe :)
w miarę moich możliwości też przyczynię się do poszukania transportu z W-wy i z powrotem, popytam.. :wink:
Super że są kolejne ds dla kociaków :D

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Pon sty 31, 2011 14:55 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

smarti pisze:to i tak one razem szansy na dom wspólny i tak nie mają.. :roll:
dlaczego ? :( :roll:

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

[poprzednia][następna]